CS:GO Dosyaları Paylaşılırsa Diğer Hesap Ban Yer mi?

mystic1361

Hectopat
Daha fazla  
Benim bir arkadaşım var. Evlerinde modem yok dolayısıyla CS'yi indiremiyor. Ben de ona CS'yi Flashtan aktarmak istiyorum. Bir kaç tane skinim var. Bu skinlerde arkadaşımda yok. Arkadaşım CS'yi bilgisayarına kurduğunda ban yeme riski var mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herhangi bir yasaklanma riski yok, çünkü kostümlerin arkadaşında bulunmamasıyla oyun dosyalarının bir ilgisi bulunmuyor. Örnek verecek olursam oyun içi başkasına ait silahı alınca o silahın sende kostümüyle beraber gözükmesinin nedeni tüm kostüm verilerinin tüm oyuncularda yüklü olması zaten. Üçüncü parti programı kullanmaksızın sadece oyun dosyalarını yedekleyip aktarırsan hiçbir sorun olmayacaktır.

Son düzenleme:
Steamdan csnin üstüne gelip, sağ tıklayınca yedekleme seçenegi vardı galiba tam hatırlamıyorum o şekilde alın kopyasını. Orada yoksa internetten araştırın Steam oyun yedekleme diye çıkar.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı