Bu hafta bir kere level atlayarak item düşürmüştüm. Şimdi neredeyse 30 ölüm maçı attım ayrıca bir sürü rekabetçi maçı attım ama hala düşmedi. Hesabım buga girmiş olabilir mi?
Genellikle hangi gün kasa düşürüyorsunuz? Ben hep cumartesi günü düşürüyorum. Bazen de pazartesi 2. kasa düşüyor. Ayrıca rekabetçi ve yoldaş oynayın.
Hocam level atlayınca silah deseni veya graftiti düşüyor. Bende genelde çarşamba günleri level atlayıp silah deseni düşürüp çıkıyorum. Size sorduğum şey genellikle ilk kasanı yani haftalık ilk kasanı ne zaman düşürüyorsun?Çarşamba günü level atlıyorum genelde. 2. drop ise değişiyor.
Hocam level atlayınca silah deseni veya graftiti düşüyor. Bende genelde çarşamba günleri level atlayıp silah deseni düşürüp çıkıyorum. Size sorduğum şey genellikle ilk kasanı yani haftalık ilk kasanı ne zaman düşürüyorsun?
CS:GO drop sistemi değişmiş Bu konuma bakın bir açıklamaya çalıştım.Bu hafta bir kere level atlayarak item düşürmüştüm. Şimdi neredeyse 30 ölüm maçı attım ayrıca bir sürü rekabetçi maçı attım ama hala düşmedi. Hesabım buga girmiş olabilir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.