CS:GO drop düşürme

yag1ztea

Picopat
Daha fazla  
Daha dün 250 TL verip upgrade açtım. Her maç iyi oynuyorum fakat drop düşmüyor. Bir kere rank atladığım için düştü o da 30 kuruş. Nasıl daha hızlı drop düşürebilirim?

Peki Idle sunucuları falan işe yarıyor mu? Bir yarım saat durdumda hiçbir şey olmadı sunucularda. Doğrusu Hemen düşmeyedebilir

Yeni kasa falan çıktığında herkes ölüm maçı girip +left yazıp AFK bırakıyordu düşme şansı vardı değişmediyse.

CS:GO'da drop düşürmek, oyuncuların şansına ve oyunun algoritmasına bağlıdır ve buna etki etmek için herhangi bir yasal yolu yoktur. Drop oranları, belirli bir süre boyunca oynanan oyun sayısına ve oyuncunun hesabının toplam oyun süresine bağlıdır. Ayrıca, oyuncuların oyunda ne kadar aktif oldukları, hangi oyun modlarında oynadıkları ve diğer faktörler de drop oranlarını etkileyebilir.

Dolayısıyla, oyuncuların daha hızlı drop düşürmek için yapabileceği yasal bir yol yoktur. Ancak, oyuncular drop düşürme şansını artırmak için oyunu daha fazla oynayabilirler. Düzenli olarak oynayarak, hesaplarındaki oyun süresini artırabilirler. Böylece, drop oranları da artabilir. Ancak, bu tamamen oyuncunun şansına bağlı bir durumdur ve hızlı bir şekilde drop düşürmek garanti edilemez.

Oyunu oynamakla çok bir alakası yok bana kalırsa, oyuna 1 haftadır girmiyordum drop için afk bıraktığımda yeni gelen kasa düşmüştü.

Oyunu oynamakla çok bir alakası yok bana kalırsa, oyuna 1 haftadır girmiyordum drop için afk bıraktığımda yeni gelen kasa düşmüştü.
afk neyde bırakıyosunuz.drop aktif olan idle sunucularında veya topluluk sunucularında mı?Bana bi kere düştü kasa ondada 1 2 hafta oldu 13 tldi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı