İyi oynamayla alakası yok şans diye biliyorum.Daha dün 250 TL verip upgrade açtım. Her maç iyi oynuyorum fakat drop düşmüyor. Bir kere rank atladığım için düştü o da 30 kuruş. Nasıl daha hızlı drop düşürebilirim?
Peki idle sunucuları falan işe yarıyormu?Bi yarım saat durdumda hiçbisi olmadı sunucularda.Doğrusu Hemen düşmeyedebilirLevelinizin üstüne geldiğinizde sonraki level atlamada eşya düşer yazarsa level atladığınızda düşer. Gerisi şans işi.
Peki Idle sunucuları falan işe yarıyor mu? Bir yarım saat durdumda hiçbir şey olmadı sunucularda. Doğrusu Hemen düşmeyedebilir
afk neyde bırakıyosunuz.drop aktif olan idle sunucularında veya topluluk sunucularında mı?Bana bi kere düştü kasa ondada 1 2 hafta oldu 13 tldiOyunu oynamakla çok bir alakası yok bana kalırsa, oyuna 1 haftadır girmiyordum drop için afk bıraktığımda yeni gelen kasa düşmüştü.
Düz ölüm maçı, +left yazıp bırakıyorum.afk neyde bırakıyosunuz.drop aktif olan idle sunucularında veya topluluk sunucularında mı?Bana bi kere düştü kasa ondada 1 2 hafta oldu 13 tldi
kral öyle denedim drop da yok leveldede tık yok benlemi alakalı acaba yazdığınızın aynısı yaptım bi 10 saatDüz ölüm maçı, +left yazıp bırakıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.