MehmetSLH
Hectopat
- Makaleler
- 1
3 tane mi yuh. Bu ne şans böyle? Prime alalı 3 hafta oluyor 4 tane kasa anca düştü.
Evet hocam parçalanmış, revolution,rüyalar ve kabuslar kasası.
3 tane mi yuh. Bu ne şans böyle? Prime alalı 3 hafta oluyor 4 tane kasa anca düştü.
İfadelerin amacı süs diye ya zaten ben triplere giriyorumdur boş yereBen sana CS:GO'yu yerle bir mi ettin dedim? Ayda yılda bir kasa düşsün diye girdiğim bir oyun, babamın şirketi değil ya Valve. Mesajlarınıza reaksiyon almayı bu kadar takiyorsanız forumu kullanmayın daha iyi.
Hesabını 10 gün önce açmış bir şahıs diyor bunuForumu kullanmayın daha iyi.
Cok fazla mac atiyormussun bro biraz az oyna.Ben seçkin aldım ancak hala parasını çıkartamadım. Kasa düşmüyor. Üstelik her gün en az 2 maç atmama rağmen.
Muhtemelen böyle oldu. Çünkü normalde her hafta 2 kasa düşürürdüm bu hafta düşüremedim 40 50 saat afk bırakmama rağmen. Artık 2 kasa düşmesi epey zorlaştı sanırım.Son olarak arkadaşlar test ettim son kasayı geçen hafta salı günü çıkarmıştım o arada baya afk bıraktım cs'de en az 20-30 saat. Az önce 1 hafta yenilendikten sonra çıkarmayı başarabildim. %99 artık drop sistemi dediğim gibi çarşamba yine grafiti/skin olayı yenileniyor fakat kasalar çıkarttığınızdan 1 hafta sonra tekrar yenileniyor eğer şanslıysanız 2.veya 3. 'yü de düşürebiliyorsunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.