CS:GO Drop Sistemi değişti mi?

Lavalexperience

Decapat
Merhaba, seçkin aldım alalı 5 6 ay oldu. Son 1 aydır fazla girmiyorum maçta sinirlenip çıktığımdan normalde haftada 1 rütbe ödülü 1 de kasa veriyordu, ama şu sıralar 2 veya 3 tane atıyor kasa normal mi yoksa drop sistemi mi değişti?

Eğer oyunu yeterince oynarsanız 2 kasa alabiliyorsunuz, sistem hep böyleydi. 1200 saatim var ama 1 haftada 3 kasaya hiç denk gelmedim. Eğer oluyorsa da çok düşük bir ihtimaldir.

Eğer oyunu yeterince oynarsanız 2 kasa alabiliyorsunuz, sistem hep böyleydi. 1200 saatim var ama 1 haftada 3 kasaya hiç denk gelmedim. Eğer oluyorsa da çok düşük bir ihtimaldir.

3 yazdım çünkü geçen hafta olmuştu. 2 düşüyor ama son zamanlarda cevapın içinde sağ ol.

Son 1 aydır fazla girmiyorum maçta sinirlenip çıktığımdan normalde haftada 1 rütbe ödülü 1 de kasa veriyordu, ama şu sıralar 2 veya 3 tane atıyor kasa normal mi yoksa drop sistemi mi değişti?
Drop sistemi aynı.
Haftalık 2 drop hakkınız var (bazen 3 olabiliyor), 2 drop'tan 1inin kasa olma ihtimali %50 civarı.

Haftada normalde 2 drop çok şanslıysanız 3 drop alıyorsunuz. Bu dropların biri yüksek ihtimalle kasa diğeri ise graffiti veya skin oluyor. Her ne kadar çok düşük bir ihtimal olsa da 2 kasa alma ihtimaliniz var 10 sene içinde sadece birkaç kere olsa da 2 kasa düşürdüm, 3 kasaya hiç denk gelmedim ama mümkün diye biliyorum.

Bana 1 tane dusuyor neredeyse haftada 20 saat oynuyorum. Oda son gün salı günü.

Drop sistemi aynı.
Haftalık 2 drop hakkınız var (bazen 3 olabiliyor), 2 Drop'tan 1inin kasa olma ihtimali %50 civarı.

Emin misin ben 1 hafta icerisinde 2 kasada düşürüyorum ama 3 tane daha drop veriyor bana sticker veya 50 kuruşluk ucuz skin veriyor illa 2 eşya düsmüyor 2 eşya olayı bence kasa için geçerli.

Drop sistemi aynı.
Haftalık 2 drop hakkınız var (bazen 3 olabiliyor), 2 drop'tan 1inin kasa olma ihtimali %50 civarı.
Kasa oynayarak sticker ve silah skini seviye atlayarak geliyor kasa %50 degil %100 alabiliyorsun oynarsab

Haftalık 2 kasa ve her level atladığında sticker veya skin veriyor. Çarşamba günleri 03.00 da yenileniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…