CS:GO Drop Sistemi değişti mi?

Lavalexperience

Decapat
Merhaba, seçkin aldım alalı 5 6 ay oldu. Son 1 aydır fazla girmiyorum maçta sinirlenip çıktığımdan normalde haftada 1 rütbe ödülü 1 de kasa veriyordu, ama şu sıralar 2 veya 3 tane atıyor kasa normal mi yoksa drop sistemi mi değişti?

Eğer oyunu yeterince oynarsanız 2 kasa alabiliyorsunuz, sistem hep böyleydi. 1200 saatim var ama 1 haftada 3 kasaya hiç denk gelmedim. Eğer oluyorsa da çok düşük bir ihtimaldir.

Son 1 aydır fazla girmiyorum maçta sinirlenip çıktığımdan normalde haftada 1 rütbe ödülü 1 de kasa veriyordu, ama şu sıralar 2 veya 3 tane atıyor kasa normal mi yoksa drop sistemi mi değişti?
Drop sistemi aynı.
Haftalık 2 drop hakkınız var (bazen 3 olabiliyor), 2 drop'tan 1inin kasa olma ihtimali %50 civarı.

Haftada normalde 2 drop çok şanslıysanız 3 drop alıyorsunuz. Bu dropların biri yüksek ihtimalle kasa diğeri ise graffiti veya skin oluyor. Her ne kadar çok düşük bir ihtimal olsa da 2 kasa alma ihtimaliniz var 10 sene içinde sadece birkaç kere olsa da 2 kasa düşürdüm, 3 kasaya hiç denk gelmedim ama mümkün diye biliyorum.

Haftada normalde 2 drop çok şanslıysanız 3 drop alıyorsunuz. Bu dropların biri yüksek ihtimalle kasa diğeri ise graffiti veya skin oluyor. Her ne kadar çok düşük bir ihtimal olsa da 2 kasa alma ihtimaliniz var 10 sene içinde sadece birkaç kere olsa da 2 kasa düşürdüm, 3 kasaya hiç denk gelmedim ama mümkün diye biliyorum.

Bana 1 tane dusuyor neredeyse haftada 20 saat oynuyorum. Oda son gün salı günü.

Drop sistemi aynı.
Haftalık 2 drop hakkınız var (bazen 3 olabiliyor), 2 Drop'tan 1inin kasa olma ihtimali %50 civarı.

Emin misin ben 1 hafta icerisinde 2 kasada düşürüyorum ama 3 tane daha drop veriyor bana sticker veya 50 kuruşluk ucuz skin veriyor illa 2 eşya düsmüyor 2 eşya olayı bence kasa için geçerli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı