CS:GO drop sistemi nasıl işliyor?

AliArhan

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar CS:GO'da drop sistemi degişti ve arık level atlayınca kasa düşüyor ve haftada 1 kere düşüyor. Sorum şu. 40 tane level var CS:GO'da. Bu da Max 40 kasa mı demek?

Dünyaca seçkin general olunca drop hakkı bitiyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Haftalık ilk seviye atlamaya garanti 1 tane düşüyor, orayı eksik yazmışım. Onun dışında oynayarak düşüyor mu bilmiyorum şu an.

Deneyimlerime göre haftada 2 tane eşya düşürme limiti var.

40 level olunca o yılın hizmet madalyasını elde ediyorsun levelin 1'e düşüyor ve tekrar XP kasıp item, kasa dusurebiliyorsunuz. Aynı yılda birden fazla kez 40 levele ulaşınca o madalyanın farklı renklerini elde ediyorsunuz.

Haftalık ilk seviye atlamaya garanti 1 tane düşüyor, orayı eksik yazmışım. Onun dışında oynayarak düşüyor mu bilmiyorum şu an.
Yani haftada 1 skin 1 kasa değil mi? Ben öyle biliyorum.
Nasıl oldu iki kere level atladın da mı oldu veya birini salı günü düşürüp birini perşembe mi düşürdün seviye atlamama az kaldı ve bu haftanın drop u düştü ona göre yan hesabıma geçip ranked girecegim.
Haftada 1 skin/grafiti ve 1 kasa diye biliyorum ben. Seviye atladığımda skin ve kasayı vermişti bana tek seferde.

Yani haftada 1 skin 1 kasa değil mi? Ben öyle biliyorum.
Evet öyle, ilk seviye atladığınızda kasa/skin ya da kasa/grafiti alırsınız. Ama seviye atladıktan sonra oynamaya devam edip ekstradan bir şeyler düşüyor mu bilmiyorum, daha denk gelmedim.

Evet öyle, ilk seviye atladığınızda kasa/skin ya da kasa/grafiti alırsınız. Ama seviye atladıktan sonra oynamaya devam edip ekstradan bir şeyler düşüyor mu bilmiyorum, daha denk gelmedim.
İlk drop'u düşürdüm kasa/skin olarak. Bugün oynayıp seviye atlarsam bir şey düşerse haberdar eder ya da konu açarım.

Ekleme: gecenin dördünde yazmak aklıma geldi. Drop düşürdükten sonra seviye atladım ancak herhangi bir eşya vermedi. Yani haftada anladığım kadarıyla 2 opsiyon var: kasa/skin, kasa/grafiti.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı