CS:GO rütbe sistemi nasıl işliyor?

Rütbe almak için seçkine sahip olmanız lazım, rütbe sistemini hiç anlamadım, maç kaybediyorum global oluyorum, maç kazanıyorum Silver oluyorum. CS2 gelince değişecek zaten. Elo sistemi gelecek CS:GO'ya. Eğer ki seçkin alırsanız yaklaşık 1-2 ayda parasını çıkarırsınız.

Hocam sizleri Valve mi yolluyor?
Alırsanız zaten uzun vadede parasını çıkartacak. Haftada bir kasa drobu alıyorsunuz. Üstüne kaliteli oyun oynamış oluyorsunuz, arkadaşlar mantıklı olanı söylemiş.

CS2 gelince değişecek zaten. Elo sistemi gelecek CS:GO'ya.
Kaynak nedir?

1-2 ayda parasını çıkarırsınız.
Aktif düşen kasalardan en iyileri bile gelse 1-2 ay gibi bir süreçte parasını çıkartamaz.

Alırsanız zaten uzun vadede parasını çıkartacak. Haftada bir kasa drobu alıyorsunuz. Üstüne kaliteli oyun oynamış oluyorsunuz, arkadaşlar mantıklı olanı söylemiş.

Kaynak nedir?

Aktif düşen kasalardan en iyileri bile gelse 1-2 ay gibi bir süreçte parasını çıkartamaz.

Kaynak:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Haftalık olarak 30 lira olarak hesapladığımızda 8 haftada 240 TL yapıyor. Pahalı kasa çıkma ihtimali de olduğu için parasını 1-2 ayda çıkaracağının garantisini veriyorum.

Nasıl garantisini veriyorsun? Bana 2 haftadır 10-15 liralık kasa düşüyor.

O değerlerde sadece 1 kasa var diye biliyorum.
şanslıysan hızlı şekilde çıkarabilirsiniz diye düşünüyorum.
Ben 2 hafta önce aldım CS:GO Prime ve şu an sırf kasalardan 65 lira birikti
2 ay şanslıysan çıkarırsın parayı ama şansız olsanda çok uzun süreceğini sanmıyorum kasalara her gün fiyat değişikliği oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı