CS:GO düşük CPU ve GPU kullanımı

mecomastik

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600 | RX570 4GB | Corsair Vengeance 8x2 3000mhz | 500GB SSD | Corsair 550w 80+ PSU
CS:GO oynarken birkaç haftadır FPS düşüklüğü yaşıyordum detaylı incelediğim zaman CPU ve GPU kullanımının %50 üstüne çıkmadığı ve yer yer 0'a kadar düştüğünü gördüm. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bro bildiğim kadarıyla Steam de CS'ye sağ tıklayıp oradan bir tane kod vardı hatırlamıyorum, o kod yanına da CPU'nun kaç çekirdek olduğu yazdığın zaman hepsini kullanıyor diye biliyorum. Genelde CS FPS arttırma videolarında söylüyorlar. İyi forumlar.

CS:GO oynarken birkaç haftadır FPS düşüklüğü yaşıyordum detaylı incelediğim zaman CPU ve GPU kullanımının %50 üstüne çıkmadığı ve yer yer 0'a kadar düştüğünü gördüm. Yardımcı olursanız sevinirim.
Termal macundan dolayı olduğunu düşünüyorum. İyi forumlar

Yüzde 50normal ama düşmesi sıcaklıktan vs olabilir MSI Afterburner'dan sıcaklıkları kontrol edin.

Sıcaklıklar 60 derece üstüne çıkmıyor.

Termal macundan dolayı olduğunu düşünüyorum. İyi sosyaller.

Bende termal macundan şüpheleniyordum değiştirdim sonuç aynı.

Bro bildiğim kadarıyla Steam de CS'ye sağ tıklayıp oradan bir tane kod vardı hatırlamıyorum, o kod yanına da CPU'nun kaç çekirdek olduğu yazdığın zaman hepsini kullanıyor diye biliyorum. Genelde CS FPS arttırma videolarında söylüyorlar. İyi sosyaller.

Denedim değişen bir şey yok hala CPU kullanımı %20-30 arasında gidiyor.

Son düzenleme:
Güç planınızın işlemci kullanımını arttırın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı