CS:GO Düşük FPS Sorunu

Sezer Aygün

Hectopat
Bilgisayarım çok güzel ve donanımlı olmasına rağmen CS:GO'da bir türlü 300 FPS alamıyorum. Ayarları en düşükte ve çözünürlük 1280x1024'te ancak FPS bazen 60'a kadar düşüyor, sonra tekrar çıkıyor. Ara sıra takılmalar oluyor. Monitörden mi kaynaklı? Bir yardım eder misiniz?

Tahminimce monitörün 144Hz zaten 144fps üstü alamazsın 190-200fps aralığı yada 300 olması birşeyi değiştirmez ki, tazeleme hızın kaçsa o kadar fps alabilmektesin fazla takılma bence hocam bu duruma
Yok abi benim monitörüm 144 hz değil.Benim sorum neden bilgisayarım iyi iken düşük fps alıyorum. Ben bunu soruyorum.Benden daha düşük bilgisayarlar var.Ama benden daha yüksek ve sabit 300 fps alıyorlar.Nedenini soruyorum.
Tahminimce monitörün 144Hz zaten 144fps üstü alamazsın 190-200fps aralığı yada 300 olması birşeyi değiştirmez ki, tazeleme hızın kaçsa o kadar fps alabilmektesin fazla takılma bence hocam bu duruma
Bir de benim monitörüm 75 Hz ben eğer 144HZ bir mönitör alırsam takılmalar ve ani fps düşüşleri düzelecek mi ? Bunu merak ediyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı