Kerevitli gölde sazan nasıl tutulur?

Kafein26

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Balık tutmak için gittiğim barajda o kadar çok kerevit var ki bunun ticareti yapılıyor. Malum ben de sazan tutmak için oltaya yem takınca kerevit geliyor, yemi yiyor ve kereviti gören sazan da kaçıyor. Yem yerinde silikon veya boncuk takarsam bu sefer balığın ilgisini çekmiyor. Ne yapmam lazım?

Yapacak bir şey yok onlara, kerevit aşırı kötü bir şey bir ara sabah kalktığımızda 4 tane oltayı birbirine dolamıştı.

Yapay zekalarda bilmiyor. Biri diyor sarımsak kullan, diğeri diyor ki sarımsak daha çok çeker anason kullan. Tek çare yemleme yapmadan boncuk kullanmak onda da sorun balığın rastgele oradan geçmesi ve fazla merak edip boncuğu denemesi. Kaldı ki o anda bile sazan direktyemi tükürüyor. Biraz araştırma yaptım ve suya hafif tuz atınca o bölgedeki kerevit uzaklaşabiliyormuş. Bir dahaki avımda sarımsaklı, anasonlu hamur ve direkt kuru mısır ve boncuk takıp deneyeceğim.

Yapay zekalarda bilmiyor. Biri diyor sarımsak kullan, diğeri diyor ki sarımsak daha çok çeker anason kullan. Tek çare yemleme yapmadan boncuk kullanmak onda da sorun balığın rastgele oradan geçmesi ve fazla merak edip boncuğu denemesi. Kaldı ki o anda bile sazan direktyemi tükürüyor. Biraz araştırma yaptım ve suya hafif tuz atınca o bölgedeki kerevit uzaklaşabiliyormuş. Bir dahaki avımda sarımsaklı, anasonlu hamur ve direkt kuru mısır ve boncuk takıp deneyeceğim.
Eskişehirli misin eğer öyleyse hangi barajı diyorsun?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı