CS:GO düşük FPS sorunu

Ateş Demir

Centipat
Katılım
7 Nisan 2020
Mesajlar
3
GT 730 ekran kartım var diğer hesabımda yazdım 1 arkadaş anlamadı lütfen dikkatli okuyup cevap verin. Sabah bilgisayarı açtınız CS:GO yoldaş girdiniz bir de (shader güncellemesiyle alakası yok benim sorunumun) evet girdiniz ekran kartınız 80 derece ve 250 FPS alıyosunuz ve fan sesi de geliyor. 3 el oynadıktan sonra çıkıp Roblox a giriyorsunuz ekran kartı ısınmıyor fan sesi gelmiyor. Robloxtan çıkıp CS:GO girdiğinizde ekran kartı 50 derece ve 40 FPS alıyorum yani sabah ilk girdiğimde 250 FPS alıp ekran kartı 80 derece iken Roblox girdikten sonra tekrar CS:GO girince neden ekran kartı 50 derece olup 40 FPS alıyorum.



(Termal macun yeni haberiniz olsun yenileyin demeyin)
 
Masaüstü > Sağ Tık > NVIDIA Denetim Masası > 3D Ayarlarının Yönetilmesi > Program Ayarları > CSGO Seç > Max Frame Rate > Off.
Bu dediklerimi yap bekliyorum.
Bu arada termal macun yenile diyenin aklından şüphe duyarım.
 
Daha gecen hafta ayni sorun bende de oldu. Ben CSGO'dan süpheleniyorum direk, senin gibi arada Roblox girmedim ama diger oyunlarda 1 tane bile sorun yokken CSGO sacma sapan kasiyor ya da FPS düsüyor. Sanirim bir seyleri düzeltecegiz diye bir seyleri bozuyor bu CSGO developerlari.
 
CS GO bildiğimiz gibi yeni güncelleme yaptı geçtiğimiz günlerde. Bu güncelleme bilgisayarlarda bir FPS düşüşü yaşanmasına sebep oldu. Fakat oyun motorlarının yenilenmesiyle bu sorun çözülecektir ve FPS artış gösterecektir diye düşünüyorum.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı