CS:GO düşük FPS

İşletim sistemi
Windows 10

clealsson71

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarım CS:GO kaldırabilecek bir PC'si her şeyi denedim hala 20 FPS alıyorum. Pingim çok yüksek anlamadım, artık bıktım, arkadaşalarımla bile giremiyorum. Aynı şey Valorant içinde geçerli diğerl simulasyon oyunlarındada çok az FPS alıyorum.

37C181D2-F304-404F-9C78-2DE1404E87F3.jpeg

Bilgisayarım CS:GO kaldırabilecek bir PC'si her şeyi denedim hala 20 FPS alıyorum. Pingim çok yüksek anlamadım, artık bıktım, arkadaşalarımla bile giremiyorum. Aynı şey Valorant içinde geçerli diğerl simulasyon oyunlarındada çok az FPS alıyorum.

Yeni bir bilgisayar alarak bu sorunu çözebilirsin.

sistemim
ekran kartı: AMD radeon 530 2 GB CPU: AMD A9 9425 (2 CPUs) 3.5ghz 60Hz monitör başka bir özelliği yok windows ve diğer ekran kartı sürücülerim güncel
Yeni bir bilgisayar alarak bu sorunu çözebilirsin.
param yok
Sisteminiz nedir? Sürücüleriniz güncel mi? BIOS'unuz güncel mi? Babam böyle güzel pasta yapmayı nerden öğrendi?
Bir de 4 GB RAM var
Bu Arada Valorant İçinde Aynı Şeyler Geçerli Lütfen Yardım Edin Sistemimi Yazdım
RAM`in Eksik Derseniz Yakın Zamanda 16 RAM Taktıracağım.
laptopun kapasitesi yeterse

Son düzenleme:
Sistemim
Ekran kartı: AMD Radeon 530 2 GB CPU: AMD A9 9425 (2 CPUs) 3.5GHz 60Hz monitör başka bir özelliği yok Windows ve diğer ekran kartı sürücülerim güncel

Param yok

Bir de 4 GB RAM var
Bu Arada Valorant İçinde Aynı Şeyler Geçerli Lütfen Yardım Edin Sistemimi Yazdım
RAM'in Eksik Derseniz Yakın Zamanda 16 RAM Taktıracağım.
Laptopun kapasitesi yeterse

Ekran kartını bilmiyorum ama diğerleri iyi gibi RAM'de aşırı az değil yani bu sistem sana 60 FPS neden vermiyor anlamadım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı