CS:GO düşük FPS

Güney Can

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
CS:GO'da 2-3 gün önce 4:3 Low ayarlarda 400 FPS alıyordum, şimdi 150'ye kadar düşüyor. Sebebi nedir?

Arkadaşlar bu genel bir sıkıntı oyunda kime bu sorunu paylaşsam bende de var diyor. 2 3 gündür çözümü ben de arıyorum ama bulamıyorum. (250 FPS'den 100-150'lere kadar düşüyor ve droplanıyor)

Bende RX570 var, geçen oynadigimda 400 FPS aliyordum. Şimdi senin gibi 150 200 aliyorum, format attim butun driverler kurulu anlamiyorum, nasıl duzelteceğim?

CS:GO'da 2-3 gün önce 4:3 Low ayarlarda 400 FPS alıyordum, şimdi 150'ye kadar düşüyor. Sebebi nedir?
büyük ihtimalle oyunu en düşük ayarlarda oynadığından ekran kartı işlemciye dar boğaz yapıyordur bu yüzden oyunun grafiklerini tavsiye edilen otomatik ayarlarında değiştir (zaten 150 fps alsanda 700 fps alsanda sana bişey farketmez)

dostum bu durumum dar boğazla bir alakası yok

csgo ile ilgili bence çünkü bütün arkadaşlarımda da oldu aynı durum ben amd kullanıyorum arkadaşım nvdia kullanıyo ama onda da oldu bende de ama sadece csgo da diğer oyunlar hala aynı büyük ihtimalle pass geldikten sonra 2-3 gün sonra bişey yaptılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…