büyük ihtimalle oyunu en düşük ayarlarda oynadığından ekran kartı işlemciye dar boğaz yapıyordur bu yüzden oyunun grafiklerini tavsiye edilen otomatik ayarlarında değiştir (zaten 150 fps alsanda 700 fps alsanda sana bişey farketmez)CS:GO'da 2-3 gün önce 4:3 Low ayarlarda 400 FPS alıyordum, şimdi 150'ye kadar düşüyor. Sebebi nedir?
dostum bu durumum dar boğazla bir alakası yokbüyük ihtimalle oyunu en düşük ayarlarda oynadığından ekran kartı işlemciye dar boğaz yapıyordur bu yüzden oyunun grafiklerini tavsiye edilen otomatik ayarlarında değiştir (zaten 150 fps alsanda 700 fps alsanda sana bişey farketmez)
csgo ile ilgili bence çünkü bütün arkadaşlarımda da oldu aynı durum ben amd kullanıyorum arkadaşım nvdia kullanıyo ama onda da oldu bende de ama sadece csgo da diğer oyunlar hala aynı büyük ihtimalle pass geldikten sonra 2-3 gün sonra bişey yaptılarbüyük ihtimalle oyunu en düşük ayarlarda oynadığından ekran kartı işlemciye dar boğaz yapıyordur bu yüzden oyunun grafiklerini tavsiye edilen otomatik ayarlarında değiştir (zaten 150 fps alsanda 700 fps alsanda sana bişey farketmez)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.