Arkadaşlar daha düne kadar şu ekrandaki FPS 100-120 arasında takılırken şimdi neden olduğunu bilmediğim bir şekilde 40-50 arasında takılıyor. Sorunu bilenler veya yaşayanlar rica etsem yardım edebilirler mi?
Ürün ve özellikleri: Lenovo Ideapad 510-15ISK 80SR (Intel i5-6200U CPU 2.30 GHz / 8 GB RAM / GeForce 940MX 2 GB DDR3)
Bir şey soracağım ayarkarı Unlost'un ayarları yapalibilirseniz ve bir de üstteydi o FPS RAM hangi programla gozukuyor adı nedir?
Pardon Caps Lock açık kalmış.
CPU kullanımını nasıl düşürebilirim ara sıra düşüyor ve FPS baya bir artıyor. Bundan 2 3 gün önce 4:3 ekranda 1280x960 çözünürlükte 100-120 arası FPS alırken şuan böyle neden kaynaklı hiç bilmiyorum bilen yaşayan yok mu ya hiç ?
Bende menüde 60 FPS takılmadan alıyordum, şimdi ise menüde 20 FPS takıla takıla çalışıyor oyun. Cidden bıktım şu oyunu güncellemeyin artık. Eskiden 60 FPS aldığım haritada şimdi 35-40 FPS alıyorum.
Bende menüde 60 FPS takılmadan alıyordum, şimdi ise menüde 20 FPS takıla takıla çalışıyor oyun. Cidden bıktım şu oyunu güncellemeyin artık. Eskiden 60 FPS aldığım haritada şimdi 35-40 FPS alıyorum.
Bende silip yükledim bi işe yaramıyor tamamen oyunla alakalı. Hatta eski sürüm CS:GO indirip kurdum o eski sürüm CS:GO hem daha yüksek FPS çalışıyor hemde haritaya çok hızlı bağlanıyor. Güncel CS:GO'da bir dust_2 haritasına girmek için 3 dakika bekliyorum be!