Ben ironiden mironiden anlamam (işime gelmiyor), saçma muhabbetlere de girmem. İlk mesajımı alıntıladığın mesajı okudum, diğerleri alakadar etmez beni varsa da. Üste çıkmaya çalışmak değil amacım. Önceki mesajımı çocuğa anlatır gibi yeni bir mesaj halinde yazdım orada sadece. İroniden anlamadığım gibi de sert konuşuyorum, kusura bakma.Ben o tepkimi ironi olarak, ve bu tepkinize karsilik verdim.
ve eksik okumadan kaynakli olsa gerek ilk mesajimi görmemissiniz.
Daha da üste cikmaya calisarak kendinizi daha fazla hatali duruma düsürmenize deger mi siz karar verin.
Öyle ki üste hakaret ile cikmaya calisirken...
İçimde kalmasın dedimTamam da bunu bana niye anlattın şimdi?
Adam illa yalan mı söyleyecek?
dürüst olayım uzun süre önce birkaç maçta hile kullanmıştım arkadaşım demişti bir iki maçtan bir şey olmaz
Sosyalde 30-40 gün sonra banı açılan arkadaşlar var.
dosya yüzünden hesap bilgilerini alamadığından
Hapishanelerde mahkumlara da gidip sorsanız hepsi "ben suçsuzum, masumum" diyecektir. Tabii içeride kimse kalmadı ama neyse. Son zamanlarda o kadar çok " yanlışlıkla VAC ban yedim" konusu açılıyor ki. Sorsanız hepsi masum.
Siz temiz bir şekilde oynarsanız VAC ban falan yemezsiniz. 3. parti bir yazılım tespit edilmiş ki banı yemişsiniz. Bir dahaki sefere hilesiz oynarsınız, sorun biter.
Adam açmadım diyor işte.
İyi yakalamışsın dost. Umarım hile açmaya yeltenmezler.Mesajları okumadınız sanırım. Yukarıda yazdıklarıma bir göz atın isterseniz.
Konu sahibinin birkaç hesabından bazıları;
Bu da muhtemelen güncel hesabı; Steam Community :: RahmetFlex/hellcase.com
Durduk yere kimse birkaç hesapta yasaklama almaz. Külahıma anlatsın onu.