CS:GO Durduk yere VAC ban yedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
VAC sistemi senin oyununu izlemez. İstersen Allah seviyesinde oyna, istersen Gümüş-1 ol. VAC, sistemi tarar, oyuna müdahale eden bir yazılım tespit ettiği an yersin banı.

VAC ban kalması oranı da bir insanın 6 parmaklı olması gibi, çok zor.

VAC sistemi öyle yanlışlıkla ban atacak bir sistem değil. Demek ki var bir şeyler sende. Ama bak dürüst olayım önceden hile kullanıyordum CS:GO'da 4 tane hesabım ban yedi bu yüzden. Sonuncu hesap b*k yoluna gitti, bilgisayardan kaldıramamışım tüm yazılımları. Ancak o hesapta kullanmamıştım. Valve desteğe yazdım ama geri dönüş olmadı. Zaten bu bahsettiklerim 4-5 yıl önceydi artık kullanmıyorum. Güncel rütbem MG2. Tavsiyem sen de bırak bu işleri.

CS:GO'ya erişen başka bir uygulama kullanıyor musun? Mesela FPS boost falan. Eğer kullanıyorsan o yüzden de ban yemiş olabilirsin.

@UBerk

Hayır. Hile kullananlar yalan söylemeyi beceremiyor, hepsi bu.

Eğer kullanıyorsan o yüzden de ban yemiş olabilirsin.

5 tane hesapta türlü türlü yasaklama alan adamın neden dolayı yasaklandığını tahmin etmek zor olamaz. Hileden dolayı, açık ve net.

@UBerk

Hayır. Hile kullananlar yalan söylemeyi beceremiyor, hepsi bu.

5 tane hesapta türlü türlü yasaklama alan adamın neden dolayı yasaklandığını tahmin etmek zor olamaz. Hileden dolayı, açık ve net.
Hocam sizin yorumlarınızı okumadan yazmıştım cidden helal olsun çok güzel araştırıyorsunuz .

Bu ne böyle tren gibi birbirini takip ediyor hesap yasaklamaları.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…