GKNadir Femtopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2021 #1 Normalde 7 saat oynadığım bir oyun. Kaç aydır oynamıyordum ama sonra girmek istedim ama durduruldu hatası alıyorum. YouTube'da tüm videolara baktım ama olmuyor. Silip yeniden yükledim de ama olmuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Nisan 2021
Normalde 7 saat oynadığım bir oyun. Kaç aydır oynamıyordum ama sonra girmek istedim ama durduruldu hatası alıyorum. YouTube'da tüm videolara baktım ama olmuyor. Silip yeniden yükledim de ama olmuyor.
S sonicnix Centipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 863 Çözümler 3 29 Nisan 2021 #2 Aldığınız hatada hata kodu veya detaylı açıklama belirtilmiş mi? Belirtilmiş ise ekran görüntüsü atabilir misiniz? Artı 1 Eksi
Aldığınız hatada hata kodu veya detaylı açıklama belirtilmiş mi? Belirtilmiş ise ekran görüntüsü atabilir misiniz?
sweiss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 5.430 Çözümler 71 Yer Pendik, İstanbul 29 Nisan 2021 #3 AMD bir GPU'ya mı sahipsiniz? Artı 0 Eksi
KS KS GKNadir Femtopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #4 sonicnix dedi: Aldığınız hatada hata kodu veya detaylı açıklama belirtilmiş mi? Belirtilmiş ise ekran görüntüsü atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... hayır yok. sweiss dedi: AMD bir GPUevet gpuya sahibim Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
sonicnix dedi: Aldığınız hatada hata kodu veya detaylı açıklama belirtilmiş mi? Belirtilmiş ise ekran görüntüsü atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... hayır yok. sweiss dedi: AMD bir GPUevet gpuya sahibim Genişletmek için tıkla...
sweiss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 5.430 Çözümler 71 Yer Pendik, İstanbul 1 Mayıs 2021 #5 Adrenaline programı üzerinden iş yükü sekmesinde bulunan iş yükü seçeneği bilgi olarak seçili ise GPU olarak değiştirip dener misiniz? Artı 0 Eksi
Adrenaline programı üzerinden iş yükü sekmesinde bulunan iş yükü seçeneği bilgi olarak seçili ise GPU olarak değiştirip dener misiniz?
KS KS GKNadir Femtopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #6 sonicnix dedi: Aldığınız hatada hata kodu veya detaylı açıklama belirtilmiş mi? Belirtilmiş ise ekran görüntüsü atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Merhabalar Yeniden Evet Buldum Sonunda Hata Kodunu Şöyle Yazlyor : Dosya Ekleri 1-h.jpg 15 KB · Görüntüleme: 35 2-h.jpg 15,6 KB · Görüntüleme: 48 Artı 0 Eksi
sonicnix dedi: Aldığınız hatada hata kodu veya detaylı açıklama belirtilmiş mi? Belirtilmiş ise ekran görüntüsü atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Merhabalar Yeniden Evet Buldum Sonunda Hata Kodunu Şöyle Yazlyor :
S sonicnix Centipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 863 Çözümler 3 10 Mayıs 2021 #7 GKNadir dedi: Merhabalar Yeniden Evet Buldum Sonunda Hata Kodunu Şöyle Yazlyor : Genişletmek için tıkla... DirectX'i kontrol edin. Güncel değil ise güncelleyin. Oyunun dosyalarını Steam üzerinden kontrol edin. Artı 0 Eksi
GKNadir dedi: Merhabalar Yeniden Evet Buldum Sonunda Hata Kodunu Şöyle Yazlyor : Genişletmek için tıkla... DirectX'i kontrol edin. Güncel değil ise güncelleyin. Oyunun dosyalarını Steam üzerinden kontrol edin.
KS KS GKNadir Femtopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2021 #8 sonicnix dedi: DirectX'i kontrol edin. Güncel değil ise güncelleyin. Oyunun dosyalarını Steam üzerinden kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
sonicnix dedi: DirectX'i kontrol edin. Güncel değil ise güncelleyin. Oyunun dosyalarını Steam üzerinden kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.