CS:GO durduruldu hatası

İşletim sistemi
Windows 7

türkishlokum

Centipat
Başlıktan da gördüğünüz gibi CS:GO durduruldu hatası alıyorum. Şu ana kadar YouTube'deki her şeyi, buradaki önerileri ne varsa yaptım. Ama durduruldu hatası devam ediyor.
32 Bit 64 Bit yapmakla alakası var mı? 32 Bit kullanıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Bu videodaki adımları uygulayıp dönüş yapınız.

Kardeşim aynı hatayı bende alıyordum. Daha sonra Windows 8.1 64 Bit sürümüne geçtim hata mata yok şimdi. Tavsiyem 8.1 kurmandır. O sistemin pek performans vereceğini sanmıyorum Windows 10'da. Eğer Windows 10 kurarsan gene alırsın o hatayı çünkü Windows 10 çok RAM kullanıyor.

Sisteminiz Windows 10'u yeterince destekliyor daha neyi bekliyorsunuz.

Kardeşim sanki öyle bir sistemde Windows 10 kullanmış gibi konuşma. Sizin gibiler yetti artık. Windows 10 çok RAM kullanıyor o hatanın aynısını gene alacaktır çünkü o hata RAM'den de kaynaklanabiliyor. Bir zamanlar 2 GB RAM'im vardı ve o hatayı çok sık alıyordum, RAM 4 GB ve işlemtim sistemimi Windows8.1 64 Bit yaptım şimdi sorun yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani senin tavsiyen nedir 64bitmi.
Kardeşim aynı hatayı bende alıyordum. Daha sonra Windows 8.1 64 Bit sürümüne geçtim hata mata yok şimdi. Tavsiyem 8.1 kurmandır. O sistemin pek performans vereceğini sanmıyorum Windows 10'da. Eğer Windows 10 kurarsan gene alırsın o hatayı çünkü Windows 10 çok RAM kullanıyor.
Ve son olarak 4 GB RAM'lı arkadaşa Windows 10 tavsiye eden zeki insanlara teşekkür ederim.

Kardeşim sanki öyle bir sistemde Windows 10 kullanmış gibi konuşma. Sizin gibiler yetti artık. Windows 10 çok RAM kullanıyor o hatanın aynısını gene alacaktır çünkü o hata RAM'den de kaynaklanabiliyor. Bir zamanlar 2 GB RAM'im vardı ve o hatayı çok sık alıyordum, ramı4 GB ve işlemtim sistemimi Windows8.1 64 Bit yaptım şimdi sorun yok.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Bu videodaki adımları uygulayıp dönüş yapınız.

Kardeşim bence hiç riske girmim. En iyisi 64 Bit çünkü format atılınca bir daha Win 7 olacağım.

4 GB RAM'in var performans alabilmen için 64 Bit kurman önerilir.
Ve son olarak 4 GB RAM'lı arkadaşa Windows 10 tavsiye eden zeki insanlara teşekkür ederim.

Kardeşim sanki öyle bir sistemde Windows 10 kullanmış gibi konuşma. Sizin gibiler yetti artık. Windows 10 çok RAM kullanıyor o hatanın aynısını gene alacaktır çünkü o hata RAM'den de kaynaklanabiliyor. Bir zamanlar 2 GB RAM'im vardı ve o hatayı çok sık alıyordum, ramı4 GB ve işlemtim sistemimi Windows8.1 64 Bit yaptım şimdi sorun yok.

Tamam kardeşim ama böyle konuşmana gerek yok neden böyle cümleler kuruyorsun Technopat ailesine yakışmıyor.
Bu arada evet öyle sistemli PC'lere çok Windows 10 kurdum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı