CS:GO Dust 2 değişiyor !

Oynamaya devam ettikçe benim yerime kendini temizlemiş olacaksın, yardımcı olduğun için sana minnettarım. Yaşım on yedi, umarım abilik tavırlarına bürünmezsin. Bana göre yaş, sadece vücudun kaç yıl yıprandığıdır. Olayı kendi eğitim durumuna çekip de uzatan sensin. Ben ahlak şubeden gelmiyorum, arkadaşa dediğim şey iddiaya bulaşma, part-time iş yapacağına da derslerini sıkı tut. Yazdığım şeyin uzadığı yere bak yahu. İki yıldır forumda olup da cümle kurmayı, imlayı bilmemen daha ayrı bir ironi zaten. Her neyse, cevap yazıp vaktimi çarçur etmeyi düşünmüyorum. Moderatörler veya adminler konudan sapan mesajlarımızı silerlerse daha güzel görünür.

FPS sorunum yok da Nuke, İnferno gibi olmasın. Nuke'e giremiyorum, renkler çok canlı gözüm ağrıyor. İnferno yenilendikten sonra bir maç girdim 16-0 yenildik bir daha da girmem.

Haritanın dokusu değişecek sadece ayrıca asfalt falan beklemeyin yerleri bence sonuçta ''Dust'' kelimesi çölü andıran bir yer olmasını belirtir

Bence de isteyen oynar isteyen oynamaz.

Dostum Kolsuz Türklerden Ve Ruslardan Sıkıldıydım iyi oldu belki girmezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…