CS:GO e-sporcularda 30 yaş çok mu?

34Fatih34

Yoctopat
CS:GO e-sporcu videolarına bakıyorum. Bu e-sporcuların bazıları 30 yaşında falan. Altta yorumlarda acayip acayip yorumlar görüyorum kaç kez denk geldim. Adam diyor ki e-sporcuya hitaben, 30 yaşında olmasına rağmen refleksleri çok iyi!
Yani bu ne demek anlamadım ben? Sanki 80-90 yaşında birinden bahsediyormuş gibi 30 yaşında adamın yaşına rağmen refleksleri çok iyiymiş: S abicim maratonda koşmuyorsun ya, sonuçta mouse ve klavye kullanıyorsun :D

Ben 3 gün, toplam 24 saat CS:GO oynamakla oyunda en üst ranklara karşı şov yapıyorum uzun yıllar süren CS 1.6 deneyimimden dolayı. 3 gündür deli gibi CS oynuyorum mesela AWP'de iyicene uzman oldum ve çoğu en üst ranklara karşı oynarım AWP ile rahat. Bu genç arkadaşların istatistiklerini merak ettim. Ben daha 30 yokum ama yavaş yavaş yaklaşıyoruz yani.

Hocam yaş arttıkça organlarınızın da yaşı büyüdüğü için görmede, algılamada zayıflamalar başlar, F1 pilotları refleks açısından gelişmiş olmalılar ki saniyeleri bile kendine avantaj olarak kullanabilsinler. Anlayacağınız 18 yaşında biri ile 25 yaşındaki birinin, ya da 25 yaşında birinin 30 yaşında biriyle refleksleri aynı değildir. Algılama ve hareketlerde yavaşlamalar görülür.

Gayri resmi ve yazısız bir kural çıkarmışlar yine. Bu insanlar dilediğince yaşamaya alışkın değiller, illa bir kural, bir kısıtlama çıkartıyorlar kendi kendilerine.

CS:GO e-sporcu videolarına bakıyorum. Bu e-sporcuların bazıları 30 yaşında falan. Altta yorumlarda acayip acayip yorumlar görüyorum kaç kez denk geldim. Adam diyor ki e-sporcuya hitaben, 30 yaşında olmasına rağmen refleksleri çok iyi!
Yani bu ne demek anlamadım ben? Sanki 80-90 yaşında birinden bahsediyormuş gibi 30 yaşında adamın yaşına rağmen refleksleri çok iyiymiş: S abicim maratonda koşmuyorsun ya, sonuçta mouse ve klavye kullanıyorsun :D

Ben 3 gün, toplam 24 saat CS:GO oynamakla oyunda en üst ranklara karşı şov yapıyorum uzun yıllar süren CS 1.6 deneyimimden dolayı. 3 gündür deli gibi CS oynuyorum mesela AWP'de iyicene uzman oldum ve çoğu en üst ranklara karşı oynarım AWP ile rahat. Bu genç arkadaşların istatistiklerini merak ettim. Ben daha 30 yokum ama yavaş yavaş yaklaşıyoruz yani.

Futbolcuların 35'li yaşlara gelince artık bitti falan demeleri gibi formdan düşüyorlar genelde eskisine göre refleksleri zayıflıyor tabi çok büyük bir zayıflık değil ama 20 yaşında birine göre daha kötü oynuyor

3 gün oynamayla en üst ranklara karşı şov yapıyorum derken neyi kastettiniz ki? Oyuna yeni başlayıp 3 günde Global Elite rankına mı ulaştınız? Bu mümkün değil zaten, çünkü yeni oyuncuların rankı 10 kazanmada açılıyor, 10 kazanmaya ulaşana kadar her gün 2 kazanma almana izin veriyor, bu da 5 gün sürer.

3 gün oynamayla en üst ranklara karşı şov yapıyorum derken neyi kastettiniz ki? Oyuna yeni başlayıp 3 günde Global Elite rankına mı ulaştınız? Bu mümkün değil zaten, çünkü yeni oyuncuların rankı 10 kazanmada açılıyor, 10 kazanmaya ulaşana kadar her gün 2 kazanma almana izin veriyor, bu da 5 gün sürer.
Yok hocam o anlamda söylemedim. Şimdiye kadar bu 3 günde sadece Basit eğlence Dust 2 resmi maç oynadım. El 8'de bitiyor biliyorsundur. 10'larca maç yaptım, 24 saat toplam yazıyor Steam'da.
3 günlük oyuncu olmama rağmen ve maçlarda rakiplerin çoğu üst ranklar gelmesine rağmen ya 1. oluyorum yada ilk 3'e giriyorum hep.
Not : Dediğim gibi bayağı uzun CS 1.6 deneyimim var, CS 1.6'da çok iyiydim ama geçenlerde bıraktım. Çabuk alıştım yani CS:GO'ya ve güzel bir CFG ayarladım.

Yok hocam o anlamda söylemedim. Şimdiye kadar bu 3 günde sadece Basit eğlence Dust 2 resmi maç oynadım. El 8'de bitiyor biliyorsundur. Onlarca maç yaptım, 24 saat toplam yazıyor Steam'da.
3 günlük oyuncu olmama rağmen ve maçlarda rakiplerin çoğu üst ranklar gelmesine rağmen ya 1. oluyorum ya da ilk 3'e giriyorum hep.
Not: Dediğim gibi bayağı uzun CS 1.6 deneyimim var. Çabuk alıştım yani ve güzel bir CFG ayarladım.

Seçkine sahip misiniz? Sahip değilseniz karşınıza da çoğunlukla seçkinsiz kişiler denk gelir. Seçkinsiz kişiler de oyuna yeni başlayan, ne aim'i, ne de movement'ı olan kişiler oluyor.

Seçkine sahip misiniz? Sahip değilseniz karşınıza da çoğunlukla seçkinsiz kişiler denk gelir. Seçkinsiz kişiler de oyuna yeni başlayan, ne aim'i, ne de movement'ı olan kişiler oluyor.
Evet hocam seçkin daha oyuna başlamadan satın aldım. Seçkin olunca hileciler daha az geliyor yazmışlardı yani bayağı araştırdım. Dedikleri doğruymuş 24 saatte sanırım 1 tane hileci gelmemiştir oyunuma.

Hatta 2 tane kasa düştü :D İlk çıkanı açacağım, ilk gelen kasadan ne çıkacağını çok merak ediyorum. Kasanın adı Yılan Kasası.

Evet hocam seçkin daha oyuna başlamadan satın aldım. Seçkin olunca hileciler daha az geliyor yazmışlardı yani bayağı araştırdım. Dedikleri doğruymuş 24 saatte sanırım 1 tane hileci gelmemiştir oyunuma.

Anladım. Tavsiyem ranked rekabetçi girmeniz, iyiyseniz daha üst ranklara çıktıkça daha tatminkâr ve tryhard maçlar oluyor genelde. Basit eğlence, ölüm maçını vs. ısınmak için kullanın derim.

Hatta 2 tane kutu düştü :D İlk çıkanı açacağım, ilk gelen kutudan ne çıkacağını çok merak ediyorum. Kasanın adı Yılan Kasası.

Oranlar aşırı düşük, şansımı deneyeyim diyorsanız açın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı