CS:GO e-sporcularda 30 yaş çok mu?

Anladım. Tavsiyem ranked rekabetçi girmeniz, iyiyseniz daha üst ranklara çıktıkça daha tatminkâr ve tryhard maçlar oluyor genelde. Basit eğlence, ölüm maçını vs. ısınmak için kullanın derim.

Oranlar aşırı düşük, şansımı deneyeyim diyorsanız açın.
Teşekkürler hocam. Şu an ısınma aşamasındayım bu yüzden daha rekabetçi girmedim. Ben bu CFG olayına kafayı taktım. En son s1mple'nin CFG'sine baktım bu CS:GO Atölyesinden, şimdi Xantares'in CFG'yi merak ediyorum. Ayarlar bakımından da tam hazır olunca rekabetçide nasıl performans göstereceğimi çok merak ediyorum, bayağı güveniyorum kendime. Kaç gündür mesela Dust 2'de CT olup AWP alıp, AWP ile benim gibi direkt karşı takıma hücum eden fazla kişi yok sanırım :d

Bir de bu s1mple'nin crosshair bayağı küçükmüş. İlk başta görünce olmaz bu dedim ama kullanınca çok kullanışlı olduğunu gördüm küçük crosshair'in. Sensitivity 1.20'de oynuyorum.

Kasada şu ilk kasayı açayım da sonra fazla açmam zaten. İlk çıkanı çok merak ettim. Zaten sürekli kasa anahtarlarına verecek fazla param yok.

Teşekkürler hocam. Şu an ısınma aşamasındayım bu yüzden daha rekabetçi girmedim. Ben bu CFG olayına kafayı taktım. En son s1Mple'nin CFG'sine baktım bu CS:GO Atölyesinden, şimdi Xantares'in CFG'yi merak ediyorum. Ayarlar bakımından da tam hazır olunca rekabetçide nasıl performans göstereceğimi çok merak ediyorum, bayağı güveniyorum kendime. Kaç gündür mesela Dust 2'de CT olup AWP alıp, AWP ile benim gibi direkt karşı takıma hücum eden fazla kişi yok sanırım :d

CFG'ye çok da takmanıza gerek yok. CFG basitçe oyunun ayarlarını, konsol komutlarını içeren bir dosya. E-sporcu CFG'siyle ille de iyi oynayacaksınız diye bir şey yok. En sağlıklısı kendi viewmodel, crosshair, tuş bind ayarlamalarını yapmanız bence. Öbür türlü birinin ayarlarına zorla alışıyormuş gibi oluyor. Çünkü ayarlar kişiden kişiye değişiklik gösterir.

Bu arada CT iken AWP'yle T'lere hücum etmek riskli, hele rekabetçide yapıp üstüne bir de ölürseniz takımdan sağlam küfür yersiniz, uyarayım :D

CFG'ye çok da takmanıza gerek yok. CFG basitçe oyunun ayarlarını, konsol komutlarını içeren bir dosya. E-sporcu CFG'siyle ille de iyi oynayacaksınız diye bir şey yok. En sağlıklısı kendi viewmodel, crosshair, tuş bind ayarlamalarını yapmanız bence. Öbür türlü birinin ayarlarına zorla alışıyormuş gibi oluyor. Çünkü ayarlar kişiden kişiye değişiklik gösterir.

Bu arada CT iken AWP'yle T'lere hücum etmek riskli, hele rekabetçide yapıp üstüne bir de ölürseniz takımdan sağlam küfür yersiniz, uyarayım :D
Oyun çok enteresan ve çok iyi. Senelerce CS:GO oynamayıp CS 1.6 gereksiz devam ettim ama sonunda CS:GO başladığım için mutluyum. Sabahleyin bir maçta yaşadığım komik bir olayı söyleyeceğim.

Ben T'de 3.'idim. B'deydik takımca. Bomba bendeymiş ama ben farkında değilim, bombayla B kapısına gidip köprü altındaki CT'leri kontrol ediyorum :D Birisi nickimi söyledi mikrofondan ben anlamadım hala, kısa süre sonra oyun 3.'sü olmama ve fragımın da iyi olmasına rağmen beni oyundan atmak için oylama yaptılar :D Kendi kendime ne oluyor, ne oylaması bu yahu falan dedim sonra jeton düştü bomba bendeymiş ve kurdum, neyse ki oylama kabul edilmedi :D

Eğer basit eğlencede bu küçük hatamda 3. olmama rağmen atmak için oylama yaptılarsa, rekabetçide dediğin gibi neler olur acaba :) Merak ettim rekabetçide bile oyundan atma var mı takım oyuncusunu?

Merak ettim rekabetçide bile oyundan atma var mı takım oyuncusunu?

Var, evet. Direkt sattığınızı düşünüp oylama başlatmış olabilirler ama basit eğlence adı üstünde, rütbe vs. de yok. Millet tam odak takılmıyor ki bu modda. Direkt atma oylaması başlatmaları komik olmuş.

Bu arada CS:GO'da ilk kasam olduğu için sizinle paylaşmak istedim. İlk çıkan kasayı açtım ortalama 66 TL anahtar alarak. Bayağı bir heveslendim ilk kasam olduğu için şansıma güzel bir şey çıkar diye ama 5-6 TL'lik skin çıktı :d

Neyse çıkan skin ucuz ama güzel, 5-6 TL'ye satıp ne yapacağım. Oyunda hiç skin'im yok ben kullanayım bari :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı