CS:GO edilen küfürler ve açılan hileler

layta

Hectopat
Daha fazla  
Sıradan bir gün ve CS:GO oynuyorum rekabetçi girmiştim, karşı taraftaki çocuk 2 raund sonra hile demeye başladı ve küfürler etmeye başladı. Takmamaya devam ediyordum, ondan sonra çocuk aimbot açtı ve alacağımız maçı kaybettik. Maç hala silinmedi, çocuk hala duruyor. Anlamıyorum neden her iyi oynayana hile diyorlar?

Sıradan bir gün ve CS:GO oynuyorum rekabetçi girmiştim, karşı taraftaki çocuk 2 raund sonra hile demeye başladı ve küfürler etmeye başladı. Takmamaya devam ediyordum, ondan sonra çocuk aimbot açtı ve alacağımız maçı kaybettik. Maç hala silinmedi, çocuk hala duruyor. Anlamıyorum neden her iyi oynayana hile diyorlar? Sabh.

Oyun artık öyle bir hal aldı ki hile konusunda normaldir diyorum ben. Oyunda o kadar çok hile var ki insan anlayamıyor.

Banada bu sabah oldu MG1'im 36 vurdum diye adam bana aimbot WH diyor Mac sonu lobiyr cagirdi nasil kufrediyor VAC yiyince gorurum falan diyor aslinda birazda kudurtmak eglenceli.

Saatin yüksekse kimse hile demez profiline bakıyor sadece CS:GO görünce bahanesi oluyor.

Profilden anlayan neyin ne olduğunu bilen bir insan profilime bakınca hile olmadığımı anlar CS:GO'yu çok oynadım ama o kadar iyi değilim düşük ranklardayım bu yüzden olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı