CS:GO Ekran kartı tam kapasite kullanmıyor

Rascoute

Hectopat
Daha fazla  
Selam millet.

Ekran kartını tam kapasite nasıl kullandırabiliriz ?

Mesela CS:GO oynarken düşük ayarlarda mantıken daha yüksek fps almam lazım fakat yüksek ayarlarda daha yüksek fps alıyorum ve fps dengesiz oluyor. oyun sanırsam işlemciye yükleniyor. Oyunu ekran kartından nasıl oynatabiliriz veya ekran kartını nasıl tam kapasite kullanırız.

Full ayarlarda %50 kullanımı geçmiyor ekran kartı ama ben tam performans kullanıp vereceği en yüksek fps istiyorum ama olmuyor.

Yardımcı olun lütfen.

Dosya Ekleri

• csgo_2016_06_11_18_37_48_350.jpg
    900,1 KB · Görüntüleme: 2.626
  • csgo_2016_06_11_18_39_54_659.jpg
    900,1 KB · Görüntüleme: 1.564
Hocam 160 FPS yetmiyor mu, monitörünüz kaç Hz? Dahada fazla olmasın bana kalırsa. Görüntüde yırtılmalar yaşayabilirsiniz.

İşlemci darboğaz yapiyor olabilir bu durumda islemciyi degistirmeniz gerekecektir. Digeri olasi problem ise Anakart in tam verim vermemesi olabilir

Merhaba, aynı sorun CS:GO oynarken bende de oluyor. Çok saçma Diğer oyunlarda hiç bir sorun yok, kart %99 çalışıyor. Yani darboğaz ile alakalı bir durum değil. Başka bir şey var ama çözemedim. BF4 ULTRA ayarlarda 60 FPS oynuyorum. CS:GO da mı darboğaz yapacak. Kartın tamamını kullanması için araştırmalarım sürüyor. %50 kullanıyor ve 120 FPS veriyor. Tam kullansa 200+ FPS alacağım. Döverim böyle oyunu. Sinir bozucu bir şey.

Demek ki kartınız boş yere hissedemeyeceğiniz FPS değerini sağlayıp elektrik faturasını kabartmak istemiyor Ne güzel işte? İnsandan akıllı kartınız var maşallah

CS:GO 'da darboğaz yapması BF4'e göre daha muhtemeldir. Ayrıca ayarları ultra yaparsanız darboğaz oranı azalır.[/QUOTE]

CS:GO 'da darboğaz yapması BF4'e göre daha muhtemeldir. Ayrıca ayarları ultra yaparsanız darboğaz oranı azalır.
[/QUOTE]
Csgo'da ekran kartına neredeyse yük bindirilmiyo ve 5 senelik i3 bile hala oyunda çok güzel performans sergiliyo csgoyu açmayan pc ömrünü doldurmuştur

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar Bir fps_max 0 yazarmısınız konsola belki bundandır. Maksimum Fps'yi Kaldırmış Olursunuz Böylelikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…