reasinx Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 986 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2020 #1 Kuzenimle beraber oyun oynarken bana dedi. Böyle bir ekran oldu. Çözümleri denemiş olmamış. Bu sorun nasıl çözülür?
Kuzenimle beraber oyun oynarken bana dedi. Böyle bir ekran oldu. Çözümleri denemiş olmamış. Bu sorun nasıl çözülür?
eneessavas Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2020 #2 reasinx dedi: Kuzenimle beraber oyun oynarken bana dedi. Böyle bir ekran oldu. Çözümleri denemiş olmamış. Bu sorun nasıl çözülür? Eki Görüntüle 798437 Genişletmek için tıkla... Bende de olmuştu oyun dosyalarını doğrulayınca geçti. Artı 0 Eksi
reasinx dedi: Kuzenimle beraber oyun oynarken bana dedi. Böyle bir ekran oldu. Çözümleri denemiş olmamış. Bu sorun nasıl çözülür? Eki Görüntüle 798437 Genişletmek için tıkla... Bende de olmuştu oyun dosyalarını doğrulayınca geçti.
Esperoja Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 6.693 Makaleler 34 Çözümler 30 Yer İstanbul 24 Aralık 2020 #3 Bu sadece CS:GO'da mı oluyor oyun dışında da bu çizgiler mevcut mu? Sadece CS:GO'da oluyorsa oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulayın. Artı 0 Eksi
Bu sadece CS:GO'da mı oluyor oyun dışında da bu çizgiler mevcut mu? Sadece CS:GO'da oluyorsa oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulayın.
KS KS reasinx Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 986 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2020 #4 Ben dedim aslında doğrula diye duymadı herhalde. Ama şimdi deniyoruz. eneessavas dedi: Bende de olmuştu oyun dosyalarını doğrulayınca geçti. Genişletmek için tıkla... Dosyaları doğruladık ama olmadı. Başka çözümü var mı? Esperoja dedi: Bu sadece CS:GO'da mı oluyor oyun dışında da bu çizgiler mevcut mu? Sadece CS:GO'da oluyorsa oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulayın. Genişletmek için tıkla... Sadece CS:GO'da oluyor. Son düzenleme: 24 Aralık 2020 Artı 0 Eksi
Ben dedim aslında doğrula diye duymadı herhalde. Ama şimdi deniyoruz. eneessavas dedi: Bende de olmuştu oyun dosyalarını doğrulayınca geçti. Genişletmek için tıkla... Dosyaları doğruladık ama olmadı. Başka çözümü var mı? Esperoja dedi: Bu sadece CS:GO'da mı oluyor oyun dışında da bu çizgiler mevcut mu? Sadece CS:GO'da oluyorsa oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulayın. Genişletmek için tıkla... Sadece CS:GO'da oluyor.