CS:GO Ekranda Renklerin Birbirine Girmesi ve ''Dırrr'' Sesi

Dobroski

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Stajyer
Merhaba arkadaşlar,

Resimde de gördüğünüz gibi bilgisayarımda donma problemi yaşıyorum. Sıcaklık değerlerinden dolayı mı acaba? Donma yaşadığım oyun "Counter-Strike:Global Offensive" altta verdiğim resimdeki gibi donma yaşıyorum. Monitör bana ait değil görsellerden bulduğum bir resim ama donma aynısı böyle donuyor benimkisi de. Oyundayken 1-2 saniyeliğine donma yaşadım ve hemen masaüstüne dönüp "Aida64" programı ile sıcaklık değerlerine baktım ve 58-60 derece arası olduklarını gördüm. Ama tabiki 1-2 saniye donma yaşamıyorum hep arada oluyor bu ben tamamen donma yaşıyorum ve bilgisayardan "dıırrr" diye bir ses çıkıyor.

sıcaklık_degerleri.png
pc donma.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar,

Resimde de gördüğünüz gibi bilgisayarımda donma problemi yaşıyorum. Sıcaklık değerlerinden dolayı mı acaba? Donma yaşadığım oyun "Counter-Strike:Global Offensive" altta verdiğim resimdeki gibi donma yaşıyorum. Monitör bana ait değil görsellerden bulduğum bir resim ama donma aynısı böyle donuyor benimkisi de. Oyundayken 1-2 saniyeliğine donma yaşadım ve hemen masaüstüne dönüp "Aida64" programı ile sıcaklık değerlerine baktım ve 58-60 derece arası olduklarını gördüm. Ama tabiki 1-2 saniye donma yaşamıyorum hep arada oluyor bu ben tamamen donma yaşıyorum ve bilgisayardan "dıırrr" diye bir ses çıkıyor.

Eki Görüntüle 204892 Eki Görüntüle 204894
Bendede benzer sorun var hatta az once konu actim onaylanmasini bekliyorum.

İşlemciniz nedir ? İntel ise ısınma sorunu olabilir ama amd işlemci yüksek sıcaklıkta çalıştığı için normal seviyeler. İntel ise termal macununuz bitmiş olabilir yada soğutucu tam oturmamış olabilir işlemci üstüne.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı