Çözüldü CS:GO ekranı 4:3 yapınca blackbar çıkıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

UmutBideci

Hectopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
32GB RAM
GTX 1650
AMD Ryzen 3750H
Laptopta CS:GO'yu 4:3 yapınca blackbar çıkıyor. Ekran kartım NVIDIA. Nasıl düzeltebilirim?

Çözüm
Optimusla alakası yok bunun optimus olmayanda ekran kartının NVIDIA ise NVIDIA Denetim Masası AMD ise AMD Radeon Software Denetim Masası'ndan yaparsınız eğer optimus varsa işlemci Intel ise Intel Denetim Masası AMD ise Radeon Software Denetim Masası'ndan şu seçenekleri uygulayın olacaktır kimse de bilip bilmeden yazmasın lütfen yanlış bilgi vermeyelim.(laptopum optimuslu ve böyle yapıyorum) Arkadaşın işlemcisi AMD masaüstüne sağ tık yapın Radeon Software açın fotoda işartelediğim yerleri yapın sorun çözülecektir.
1643533181155.png
Çünkü doğru bildiğini zannediyorsun, o yüzden böyle inandırma gibi eylemlere girişiyorsun. Gel gelelim koca bir boş yaptın olmayan bilginle. Neyse, iyi oyunlar canım.

Kardeşim HD 630 la 350FPS diyorsun iyi misin sen ya, ciddi soruyorum bak? HD 630 la o FPS alman imkansız CS:GO'da harici ekran kartını kullanıyorsun haberin yok.Bir şey bilmeden konuşmayın allah rızası için ya bir de emin emin cevaplar...

Kardeşim GoW da 1920 X 1080 medium -high arası 50 55 FPS alıyorum Vega 8 bu güçte değil gerçekten komiksin kendi kendine tilt olmuşsun bile.

AHSHGAHGDHGSAHGDAGHDGHAHGDAHGSDHGA

Yav abisi biz 1920x1080'den bahsetmiyoruz. 4:3 Stretched'ten bahsediyoruz. Neden bu kadar kastın? God of War aç 4:3 Stretched bak bakalım kaç FPS alacaksın. Yorma beni, sinirleniyorum 🥲

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır, kullanmaz. Bunun imkanı yok. Optimus teknolojisini bilmiyorsanız yorum yapmayın.

Bende i5 11400h RTX 3050 Ti CS:GO'da 4.3 ve Intel grafik ayarlarindan yaptim ve NVIDIA kullaniyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Zinederon HD630 ile 250-300FPS alıyorum 4:3 Stretched hocam.
Bende harici GPU'yu devre dışı bırakınca 40 FPS'e düşüyor.

Optimus teknolojisi ile oyunda kartı kullanmama ile ilgili bir durum yok.
Bende i5 11400h RTX 3050 Ti CS:GO'da 4.3 ve Intel grafik ayarlarindan yaptim ve NVIDIA kullaniyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@jxorz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı