CS:GO en iyi başlatma seçenekleri nedir?

Agony1376

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben 2017 2018 gibi bilgisayarım çok kötüyken internette gördüğüm her kodu yapıştıryordum başlatma seçeneklerine bir daha uğraşmamak için aynı şeyi yapıştırıyordum şu ana kadar ama şunu fark ettim. Orada yazan kodların yarısı güncellemelerle kaldırılmış saçma sapan r_ ile başlayan 100 tane kod var işin özü.
Siz bana gerçekten FPS'e etki eden işe yarar kodları verir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
-novid = oyunun başlangıcındaki gereksiz videoyu kaldırıyor
-high = oyunu yüksek önceliğe ayarlıyor
-threats (çekirdek sayısı) = işlemcinin çekirdeklerini oyuna atamanızı sağlıyor
+cl_forcepreload 1 = oyuna girerken haritaları indirmeye başlıyor bu sayede maça daha hızlı girersiniz
-nod3d9ex1 = oyundayken daha hızlı ALT-TAB yapmanızı sağlar

-novid = oyunun başlangıcındaki gereksiz videoyu kaldırıyor
-high = oyunu yüksek önceliğe ayarlıyor
-threats (çekirdek sayısı) = işlemcinin çekirdeklerini oyuna atamanızı sağlıyor
+cl_forcepreload 1 = oyuna girerken haritaları indirmeye başlıyor bu sayede maça daha hızlı girersiniz
-nod3d9ex1 = oyundayken daha hızlı ALT-TAB yapmanızı sağlar
Gerekli kodlar bunlar. Arkadaş gayet güzel yazmış. Sadece tüm çekirdekleri oyuna vermemeye dikkat edin.

+exec autoexec.cfg -high -nojoy -novid -threads 12 +r_drawparticles 0 +mat_disable_fancy_blending 1 -r_emulate_g -softparticlesdefaultoff +mat_queue_mode 2 -nohltv +r_dynamic 0 -freq 144 -d3d9ex +mat_queue_mode 2 +fps_max 0 +fps_max_menu 0

Ben böyle kullanıyorum. Ama bu kodların işe yarayıp yaramadığını bilmiyorum fps'e çok dikkat etmiyorum.

-novid = oyunun başlangıcındaki gereksiz videoyu kaldırıyor.
-high = oyunu yüksek önceliğe ayarlıyor.
-threats (çekirdek sayısı) = işlemcinin çekirdeklerini oyuna atamanızı sağlıyor.
+cl_forcepreload 1 = oyuna girerken haritaları indirmeye başlıyor bu sayede maça daha hızlı girersiniz.
-nod3D9ex1 = oyundayken daha hızlı Alt Tab yapmanızı sağlar.

+Exec autoexec. CFG -high -nojoy -novid -threads 12 +r_drawparticles 0 +mat_disable_fancy_blending 1 -r_emulate_g -softparticlesdefaultoff +mat_queue_mode 2 -nohltv +r_dynamic 0 -freq 144 -D3D9ex +mat_queue_mode 2 +fps_max 0 +fps_max_menu 0

Ben böyle kullanıyorum. Ama bu kodların işe yarayıp yaramadığını bilmiyorum FPS'e çok dikkat etmiyorum.

Sağ olun hocam.

+Exec autoexec. CFG -high -nojoy -novid -threads 12 +r_drawparticles 0 +mat_disable_fancy_blending 1 -r_emulate_g -softparticlesdefaultoff +mat_queue_mode 2 -nohltv +r_dynamic 0 -freq 144 -D3D9ex +mat_queue_mode 2 +fps_max 0 +fps_max_menu 0

Ben böyle kullanıyorum. Ama bu kodların işe yarayıp yaramadığını bilmiyorum FPS'e çok dikkat etmiyorum.

Bende ya unlost abim yaptıysa vardır bildiği diye açıklamasını dinlemedim direk yazdım çıktım.

Hocam size bir sorum var oyun ayarlarındaki doku akışı ve oyuncu kontrastını arttır seçenekleri en iyi performans için ne olmalı.

Hocam oyuncu kontrastını arttır seçeneğini kapalıda tutun çünkü sisteminiz kötü ise oyunculara baktığınızda FPS düşebilir.

Ekran kartınız eski ise doku akışı seçeneğini açık tutmakta fayda var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı