Aliersal1
Hectopat
Kafası çok büyük ctnin. Kolay hedef oluyor.
Kafası çok büyük ctnin. Kolay hedef oluyor.
Hayır, imkansız. Cache koleksiyonu veya Overpass Italy Bank veya nadiren çok pahalı (max. 300TL olur %0.0256 şansı var bu itemlerin youtube'de Egecan Kırtaş videosunu çekti) belki düşer ama St. Marc, Cobblestone, Dust II 2021 Mirage gibi koleksiyonlar asla düşmezPrime olunca böyle pahalı skinler düşebilir mi?
Hayır, imkansız. Cache koleksiyonu veya overpass ıtaly bank veya nadiren çok pahalı (Max. 300TL olur %0.0256 şansı var bu itemlerin YouTube'da egecan kırtaş videosunu çekti) belki düşer ama st. Marc, cobblestone, dust II 2021 mirage gibi koleksiyonlar asla düşmez.
Fiyatı dolar kuru yüzünden artışa geçecektir illa. Rust ile aynı fiyattaydı Rust şu anda 208TL. Değer mi oynarsanız değeceğini düşünüyorum az da olsa bir şans var ki çok güzel itemler düşebilir çok az o şanslarTeşekkür ederim bilgi için en yakın zamanda Prime almayı düşünüyordum sizce değer mi bence fiyatı çok artar.
Fiyatı dolar kuru yüzünden artışa geçecektir illa. Rust ile aynı fiyattaydı Rust şu anda 208TL. Değer mi oynarsanız değeceğini düşünüyorum az da olsa bir şans var ki çok güzel itemler düşebilir çok az o şanslar.
0.05$ (%64 küsur)
0.20$-1.24$ (%1.6666 gibi bir şey)
10$-20$ arası (%0.512)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.