CS:GO envanter için atılan yorum dolandırıcı mı?

w1llard

Hectopat
Makaleler
1
Selamünaleyküm, başka oyundan paylaştığım fotoğrafın altına şöyle bir yorum gelmiş;

1684485331931.png

Çevirisi ise şöyle;
İyi günler efendim, envanterinizi kontrol ettim ve bazı ürünlerinizle ilgileniyorum, beni ekleyin, tartışalım ve sadece Steam üzerinden ticaret yapalım. İyi bir teklifim var.
CS:GO envanterim için atılmış bir yorum, ben dolandırıcı diye tahmin ediyorum, profilini isterseniz paylaşırım, envanteri de gizli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunun dolandırıcılığı nasıl oluyor ki? Takas yapsanız Steam aracılığıyla nasıl bir sorun ortaya çıkabilir?

Selamünaleyküm, başka oyundan paylaştığım fotoğrafın altına şöyle bir yorum gelmiş;

Eki Görüntüle 1784334

Çevirisi ise şöyle;
İyi günler efendim, envanterinizi kontrol ettim ve bazı ürünlerinizle ilgileniyorum, beni ekleyin, tartışalım ve sadece Steam üzerinden ticaret yapalım. İyi bir teklifim var.
CS:GO envanterim için atılmış bir yorum, ben dolandırıcı diye tahmin ediyorum, profilini isterseniz paylaşırım, envanteri de gizli.
Olabilirde olmayabilirde. Siz eğer takas yapmayı düşünüyorsanız. Dikkat ederek yapabilirsinniz. Mesela karşı taraf size sürekli saçma linkler atarsa o zaman dolandırıcı olduğu kesinleşir. Eğer siz takas yapmayı düşünmüyorsanız. İlgilenmiyorum diyebilirsiniz. Israr ederse engeli basıp geçin. Bu arada yeni steam kurallarında böyle şeylerle ilgilenler için ban sebebi gelmişti galiba. Şikayet edebilirsiniz.

Bunun dolandırıcılığı nasıl oluyor ki? Takas yapsanız Steam aracılığıyla nasıl bir sorun ortaya çıkabilir?
Şu sitedeki bakiyem ile almak istiyorum vs. diyecek. Bilindik bir sitenin çakmasının linkini atıp giriş yaptığın anda. Değiştirmeye başlayacak bilgileri.

Envanterleri de her daim gizli olur.

Bende öyle düşünüyorum. İtibar etmeyiniz.
Etmiyorum hocam, profili de böyle:
1684486335652.png

Olabilirde olmayabilirde. Siz eğer takas yapmayı düşünüyorsanız. Dikkat ederek yapabilirsinniz. Mesela karşı taraf size sürekli saçma linkler atarsa o zaman dolandırıcı olduğu kesinleşir. Eğer siz takas yapmayı düşünmüyorsanız. İlgilenmiyorum diyebilirsiniz. Israr ederse engeli basıp geçin.
Düşünmüyorum hocam da direk umrum dışı, cevap bile vermiyorum, profili de böyle.
1684486376406.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı