Sakın kaptırma skinini üzülürsün vallahi.
Kanka. Adam 600 liralık şey için 3K bıçak veriyorum diyor. Zaten takas yaparken alırsın bıçağı. Belki parası çoktur. Ama 3K'lık bıçak vermesi normal değil.
Bugün AK-47 redline skinimi tradlemek için tartışmalardan CS:GO trade kısmında başlık açtım 1 adam yazdı Singapur'lu 1 seviye beni ekle konuşalım falan dedi ekledim. Yan hesabının linkini attı 3.5mlik envanteri vardı konuştuk ne skini istiyosun dedi herhangi bir AK-47 skinine okeyim dedim. DC var mı diye sordu verdim, ekledi, aradı. Çeviriden yardım alarak konuştum AK-47 skinimi beğendiğini söyledi ve ucuz bir bıçakla takaslamak istediğini söyledi ve takaslamak içi swap.gg gibi bir siteden 10 tane TF 2 anahtarı almamı söyledi. Sizce dolandırıcı mıdır?
Steam üzerinden takas yapacaksın sandım. O yüzden öyle demiştim. İyi ki engellemişsin. Giderdi güzelin skin.Değişik bir dolandırma türü siteden skinimi TF keyine dönüştürmemi istedi engelledim bende merak ettim sormak istedim sağ olun.
Bende şüphelendim swap.gg gibi bir siteden ak skinime karşı 10 tane TF keyi al dedi onunla takaslıcaz dedi bende engelledim.
Yan hesabının linkini attı 3.5M'lik envanteri vardı
Attığı linkteki hesabın onun olduğunu kanıtladı mı? Yoksa sadece link atıp "bu benim diğer hesap." mı dedi?
Dolandirici bunlar kanmayin, aklı sira enayi ariyorlar kendilerine.
steamcommunity.com/id/SonixLegendAttığı linkteki hesabın onun olduğunu kanıtladı mı? Yoksa sadece link atıp ''Bu benim diğer hesap.'' mı dedi? Sallamak kolay ne de olsa.
Bugün AK-47 redline skinimi tradlemek için tartışmalardan CS:GO trade kısmında başlık açtım 1 adam yazdı Singapur'lu 1 seviye beni ekle konuşalım falan dedi ekledim. Yan hesabının linkini attı 3.5mlik envanteri vardı konuştuk ne skini istiyosun dedi herhangi bir AK-47 skinine okeyim dedim. DC var mı diye sordu verdim, ekledi, aradı. Çeviriden yardım alarak konuştum AK-47 skinimi beğendiğini söyledi ve ucuz bir bıçakla takaslamak istediğini söyledi ve takaslamak içi swap.gg gibi bir siteden 10 tane TF 2 anahtarı almamı söyledi. Sizce dolandırıcı mıdır?
Adı falan aynıydı yan hesabının 1 levellik hesabından konuştum Steam'de sonra DC'ye geçtik orada siteye falan girdirdiği zaman şüphelendim sonra anahtar alacaksın dediği anda engelledim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.