CS:GO envanter kurtarma

tunagnes

Hectopat
Daha fazla  
2 yıl önce Counter-Strike global offensive oyunundan aile paylaşımı sebebi ile VAC ban yemiştim. 90 liralık AK-47 vardı onu satamıyorum, 1 yıl geçince envanter kurtarma diye bir şey yok muydu?

Son düzenleyen: Moderatör:
2 yıl önce Counter-Strike global offensive oyunundan aile paylaşımı sebebi ile VAC ban yemiştim. 90 liralık AK-47 vardı onu satamıyorum, 1 yıl geçince envanter kurtarma diye bir şey yok muydu?

Eğer yediğin banın yanlış olduğunu veya o skini kurtarmayı düşünüyorsan, çok yardımcı bir Steam Destek ekibi var. Yaklaşık 4 günde alabilirsin. Ancak banın haklı sebeple aldıysan o zaman :cry:

Tabii ki, ancak sana yardım edebilmem için hesabını kullanmamız gerekiyor. Bunun dışında ben Steam Destek ekibine yazdığım bütün mesajları, özellikle çok dikkatli yazdım. Çünkü dikkatli yazılmayan ve mesajları dikkate almıyorlar. Örnek olarak sen bu mesajını sanki bir posta yazarmış gibi yaparsan daha çok dikkat ederler. İstersen sana örnek bir metin hazırlayabilirim, ancak senin adına mesaj atamam. Bu süreci ivedilikle takip etmen gerekiyor. Onlar mesajına 1 2 günde dönerken, senin onlara max. 1 saat içinde dönmen gerekiyor. Bu çok önemli. Yardıma ihtiyacın olursa, mutlaka bana ulaş.
Dostum bende uzun bir süre önce ban yedim desteğe mesaj atmama rağmen bi tık yok yardım edebilme şansın var mı acaba?

Tabii ki, ancak sana yardım edebilmem için hesabını kullanmamız gerekiyor. Bunun dışında ben Steam Destek ekibine yazdığım bütün mesajları, özellikle çok dikkatli yazdım. Çünkü dikkatli yazılmayan ve mesajları dikkate almıyorlar. Örnek olarak sen bu mesajını sanki bir posta yazarmış gibi yaparsan daha çok dikkat ederler. İstersen sana örnek bir metin hazırlayabilirim, ancak senin adına mesaj atamam. Bu süreci ivedilikle takip etmen gerekiyor. Onlar mesajına 1 2 günde dönerken, senin onlara max. 1 saat içinde dönmen gerekiyor. Bu çok önemli. Yardıma ihtiyacın olursa, mutlaka bana ulaş.
Bana yardımcı olabilir misiniz haksız yere ban yedim envanterde gitti

Dangro daha bugün oyunu bilmeyen bir overwatch üyesinden ban yedim. İçinde değerli eşyalar vardı bunları nasıl kurtarabilirim veya banımı nasıl açtırabilirim? Hile yoktu. Bir de oldukça hatalı yazıyor. Cok iyi oynamak mı hata sence.

bana lütfen yardım edermisin ya yan hesaptan hile açtım aynı telefon numarası olduğundan dolayı ana hesaba da ban geldi ve 100 tl lik awp mi satamaıyorum

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı