CS:GO envanter önerisi

ayberkmv1

Hectopat
Daha fazla  
Max 200 veya 250 TL'ye çıkabilirim. Şu anlık yüksek ihtimal envanterim bu şekilde. En çok AK-47 oynuyorum. Pek güzel skinler bulamadım. Önerisi olan var mıdır? Ek olarak ajan da almak istiyorum ama sizce değer mi?

Bende ajanlı, para yatırılmış Full silah skinli envanter var.
İsterseniz anlaşırız

Kanka ben ajan almayı mantıksız buluyorum ama bayağı alınıyor, sebebi şu oynarken sadece karakterin kolunu etkiliyor senin güzünden ve şahsen benim için önemli olan benim ne gördüğümdür.

Ak Slate veya Cartel diyeceğimde Cartelin fiyatı çok arttı sanırım. Ama Elite Build çok kötü be AK-47 Slate al sen. M4üde stattrak ne yapacaksan artık değistir bence
... Çiçeği yeni gelen Skin kötü değil. Deagle Corint al. Kötü skinler toplayacagina 2 3 Skin al düzgün olsun. Bir de üstteki arkadaş guvenilirse bir konuş şu zamanda ucuza güzel skin bulmak zor.

İlk zamanlar öylesine dursun diye almıştım deagle skini hoşuma gidiyor m4'ü az kullanıyorum stattrak hoşuma gitmişti ondan almıştım ama en aktif olarak ak kullanıyorum dediklerine bakacağım.

CS envanterim şöyle

Dosya Ekleri

• resim_2023-03-06_210958330.png
    319,4 KB · Görüntüleme: 265
  • resim_2023-03-06_211016984.png
    261,9 KB · Görüntüleme: 256
Kanka ben ajan almayı mantıksız buluyorum ama bayağı alınıyor, sebebi şu oynarken sadece karakterin kolunu etkiliyor senin güzünden ve şahsen benim için önemli olan benim ne gördüğümdür.

Ajanlar çok da pahalı olmayanları da var onlardan almakta istiyorum ama ilk önce istediğim skinleri almayı planlıyorum.

Ajan almana gerek yok. Skin olarakta ilk başta en çok oynadığın silahlara al ve para kalırsa 1-5 TL arası güzel skinler var onları da diğer fazla kullanmadığın silahlara al. Eskimiş kalitesinde al ne çok kaliteli ne çok yıpranmış oluyorlar çünkü. Bir de direkt olarak satın alma sipariş ver böylelikle %10-15 indirimli alırsın. Ak 47 simsiyah alabilirsin ve yanınada 3-4 tane çıkartma ama ben istemem dersen biraz daha paraya kıyıp Safety Net al ama diğer tüm silahlar için skin almak istiyorum diyorsan Seçkin Yapım ve 3-4 çıkartma al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…