CS:GO envanter önerisi

Hayalet bozguncu bayağı güzelmiş safety netde hoşuma gitti stattrak almayacağım zaten aldığımda ucuz idi.

AK-47 slate alabilirsiniz güzeldir. Az aşınmışı 100TL. M4A4 diş perisi görevde kullanılmış 80TL.

Çok hoşuma gitmedi açıkçası slate seçkin yapımla devam etmek daha mantıklı onun yerine M4 güzelmiş.

Savaş gormuş alma oyunda bayağı kötü gözüküyor. Bir de ice coaled gibi bir Skin berbat gözükür. Görevde kullanilmiş veya üstünü al ama bana csmoneyden almak mantıklı gelmedi hatta kazık. Ben olsam senin yerinde cashbackli Papara veya Nays'la bir oyun alırdım 250TL'ye sonra iadesini Steam cüzdana isterdim hem cashback alırdım hem skinimi sipariş vererek daha ucuza alırdım.

Savaş gormuş alma oyunda bayağı kötü gözüküyor. Bir de ice coaled gibi bir skin berbat gözükür. Görevde kullanilmiş veya üstünü al ama bana csmoneyden almak mantıklı gelmedi hatta kazık. Ben olsam senin yerinde cashbackli Papara veya Nays'la bir oyun alırdım 250TL'ye sonra iadesini Steam cüzdana isterdim hem cashback alırdım hem skinimi sipariş vererek daha ucuza alırdım.

Galiba safety net alacağım en güzel gözüken ucuz skin o gibi geldi gözüme.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı