Inarius Centipat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 1.062 Çözümler 2 6 Mart 2023 #21 ayberkmv1 dedi: Galiba safety net alacağım en güzel gözüken ucuz skin o gibi geldi gözüme. Genişletmek için tıkla... Bence baya kötü ama zevk meselesi tercih senin.
ayberkmv1 dedi: Galiba safety net alacağım en güzel gözüken ucuz skin o gibi geldi gözüme. Genişletmek için tıkla... Bence baya kötü ama zevk meselesi tercih senin.
ayberkmv1 Hectopat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 1.125 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2023 #22 Inarius dedi: Bence bayağı kötü ama zevk meselesi tercih senin. Genişletmek için tıkla... Hayalet bozguncuda var ama bilmiyorum ikisi arasında kaldım sayılır.
Inarius dedi: Bence bayağı kötü ama zevk meselesi tercih senin. Genişletmek için tıkla... Hayalet bozguncuda var ama bilmiyorum ikisi arasında kaldım sayılır.
Inarius Centipat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 1.062 Çözümler 2 6 Mart 2023 #23 AK-47 Slate, ice coaled, Cartel, anubis ben dediğiniz fiyata bu skinler dışında hiçbirini beğenmiyorum ayrıca trade sitelerinden almayın ucuza bulmaniz zor ve floatı yüksek olur. Float yüksek olursa aldığınızda pişman eder.
AK-47 Slate, ice coaled, Cartel, anubis ben dediğiniz fiyata bu skinler dışında hiçbirini beğenmiyorum ayrıca trade sitelerinden almayın ucuza bulmaniz zor ve floatı yüksek olur. Float yüksek olursa aldığınızda pişman eder.
Akeron Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 820 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2023 #24 aabcc dedi: Eldivene para veriyorsan kola da para verirsin. Genişletmek için tıkla... Reis kol çok fark ediyor mu ki
aabcc dedi: Eldivene para veriyorsan kola da para verirsin. Genişletmek için tıkla... Reis kol çok fark ediyor mu ki
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 7 Mart 2023 #25 Akeron dedi: Reis kol çok fark ediyor mu ki Genişletmek için tıkla... Güzel oluyor bazıları.