Delpiero12 Zeptopat Katılım 16 Temmuz 2025 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2025 #1 Merhaba ben CS:GO oynarken envanterimi açtım ama USP-S ama USP-S ekleyemiyorum eklesem bile oyna girince alamıyorum. Girince de oyunda satın alma yerinde gözüküyor fakat alınmıyor. Onun yerine P2000 geliyor. Yardım edin. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Temmuz 2025
Merhaba ben CS:GO oynarken envanterimi açtım ama USP-S ama USP-S ekleyemiyorum eklesem bile oyna girince alamıyorum. Girince de oyunda satın alma yerinde gözüküyor fakat alınmıyor. Onun yerine P2000 geliyor. Yardım edin.
KS KS Delpiero12 Zeptopat Katılım 16 Temmuz 2025 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2025 #11 eymensahin.dll dedi: Hocam sil yükle yapıp tekrar yapın videodakilari en kötü bir de VAC yeme ihtimali var mı? Genişletmek için tıkla... Silip yaptım zaten önceden vac yer misiniz onu bilmemde ben yemedim hala Sanırım cs:go'nun hatası Artı 0 Eksi
eymensahin.dll dedi: Hocam sil yükle yapıp tekrar yapın videodakilari en kötü bir de VAC yeme ihtimali var mı? Genişletmek için tıkla... Silip yaptım zaten önceden vac yer misiniz onu bilmemde ben yemedim hala Sanırım cs:go'nun hatası