Merhaba.
Bugün birkaç kasa ve çıkartma kutusu açtım fakat çok bir şey düşmedi
Envanterim şu şekilde.
Itemlerimi saklamalı mıyım? CS: 2 ile beraber bu itemleri daha yükseğe satabilir miyim?
Merhaba.
Bugün birkaç kasa ve çıkartma kutusu açtım fakat çok bir şey düşmedi
Envanterim şu şekilde.
Itemlerimi saklamalı mıyım? CS: 2 ile beraber bu itemleri daha yükseğe satabilir miyim?
Bence şuan bir balon yükselişi var ve bir yerden sonra patlayacak. İyi takip edersen saklayabildiğin kadar sakla. Bence ilk düşüş kapsüller geldiğinde olacak ikinci düşüşte cs2yle birlikte operasyon gelirse olacak. İkisinde de düşünme nedenim herkes itemlerini satıp oyun içi eşya alacaklarını düşünmem.
Bence şuan bir balon yükselişi var ve bir yerden sonra patlayacak. İyi takip edersen saklayabildiğin kadar sakla. Bence ilk düşüş kapsüller geldiğinde olacak ikinci düşüşte cs2yle birlikte operasyon gelirse olacak. İkisinde de düşünme nedenim herkes itemlerini satıp oyun içi eşya alacaklarını düşünmem.
İtemine bağlı ama yani bana göre hareket etmeni de istemem. Zarar edersen sonuçta sorumlusu olmak da istemem. Eğer itemin cs2'de güzel gözüküyorsa cs2 ilk çıktığında artış olur ama sonradan azalır yine gibi geliyor bana. Ben paris kapsülleri alacağım mantığımda herkes alacak evet ama operasyon gelince satacak olan çok olur bilet almak için uzun vaade de artacağını düşünüyorum. Skinlerine internetten bak cs2 de nasıl gözüktüğüne iyi gözüküyorsa talep olucağını düşünüyorsan tutabilirsin. Ama kapsüllerin satışa çıktığı gün düşme ihtimali yüksek.
İtemine bağlı ama yani bana göre hareket etmeni de istemem. Zarar edersen sonuçta sorumlusu olmak da istemem. Eğer itemin CS2'de güzel gözüküyorsa CS2 ilk çıktığında artış olur ama sonradan azalır yine gibi geliyor bana. Ben Paris kapsülleri alacağım mantığımda herkes alacak evet ama operasyon gelince satacak olan çok olur bilet almak için uzun vaade de artacağını düşünüyorum. Skinlerine internetten bak CS2 de nasıl gözüktüğüne iyi gözüküyorsa talep olacağını düşünüyorsan tutabilirsin. Ama kapsüllerin satışa çıktığı gün düşme ihtimali yüksek.
Güzel gözüken sticker var 2 tane. Skin o kadar güzel değil. 10 TL'lik bir skin. Keşke kasa açmasaydım onun yerine kasa satmaya devam edip seçkin parasını çıkartsaydım şu an dursun bence elimde. CS2 çıktığında canlanır piyasa. Fakat önerir misin?
Yüksek fiyatlı itemlerde (25k + bıçak, 15k + eldiven vb.) düşüş beklemiyorum. 5000 TL ve aşağısı itemlerde anlık düşüş olacağını düşünüyorum sizin gibi.
Güzel gözüken sticker var 2 tane. Skin o kadar güzel değil. 10 TL'lik bir skin. Keşke kasa açmasaydım onun yerine kasa satmaya devam edip seçkin parasını çıkartsaydım şu an dursun bence elimde. CS2 çıktığında canlanır piyasa. Fakat önerir misin?