CS:GO envanterdeki itemler CS2 çıkmadan saklanmalı mı?

ilker tuncer

Decapat
Daha fazla  
Merhaba.
Bugün birkaç kasa ve çıkartma kutusu açtım fakat çok bir şey düşmedi :D
Envanterim şu şekilde.
Itemlerimi saklamalı mıyım? CS: 2 ile beraber bu itemleri daha yükseğe satabilir miyim?

Bana kalırsa cs2 geldikten sonra pazar fiyatları da artar ama bu olaya bir kaç ay var daha. Artık o kadsr süreyi bekler misiniz sizin bileceğiniz şey

Merhaba.
Bugün birkaç kasa ve çıkartma kutusu açtım fakat çok bir şey düşmedi :D
Envanterim şu şekilde.
Itemlerimi saklamalı mıyım? CS: 2 ile beraber bu itemleri daha yükseğe satabilir miyim?
Bence şuan bir balon yükselişi var ve bir yerden sonra patlayacak. İyi takip edersen saklayabildiğin kadar sakla. Bence ilk düşüş kapsüller geldiğinde olacak ikinci düşüşte cs2yle birlikte operasyon gelirse olacak. İkisinde de düşünme nedenim herkes itemlerini satıp oyun içi eşya alacaklarını düşünmem.

Bence şuan bir balon yükselişi var ve bir yerden sonra patlayacak. İyi takip edersen saklayabildiğin kadar sakla. Bence ilk düşüş kapsüller geldiğinde olacak ikinci düşüşte cs2yle birlikte operasyon gelirse olacak. İkisinde de düşünme nedenim herkes itemlerini satıp oyun içi eşya alacaklarını düşünmem.
Yani saklamamı önerir misin? Cs2 de daha karlı satabilir miyim?

Yani saklamamı önerir misin? Cs2 de daha karlı satabilir miyim?
İtemine bağlı ama yani bana göre hareket etmeni de istemem. Zarar edersen sonuçta sorumlusu olmak da istemem. Eğer itemin cs2'de güzel gözüküyorsa cs2 ilk çıktığında artış olur ama sonradan azalır yine gibi geliyor bana. Ben paris kapsülleri alacağım mantığımda herkes alacak evet ama operasyon gelince satacak olan çok olur bilet almak için uzun vaade de artacağını düşünüyorum. Skinlerine internetten bak cs2 de nasıl gözüktüğüne iyi gözüküyorsa talep olucağını düşünüyorsan tutabilirsin. Ama kapsüllerin satışa çıktığı gün düşme ihtimali yüksek.

İtemine bağlı ama yani bana göre hareket etmeni de istemem. Zarar edersen sonuçta sorumlusu olmak da istemem. Eğer itemin CS2'de güzel gözüküyorsa CS2 ilk çıktığında artış olur ama sonradan azalır yine gibi geliyor bana. Ben Paris kapsülleri alacağım mantığımda herkes alacak evet ama operasyon gelince satacak olan çok olur bilet almak için uzun vaade de artacağını düşünüyorum. Skinlerine internetten bak CS2 de nasıl gözüktüğüne iyi gözüküyorsa talep olacağını düşünüyorsan tutabilirsin. Ama kapsüllerin satışa çıktığı gün düşme ihtimali yüksek.

Güzel gözüken sticker var 2 tane. Skin o kadar güzel değil. 10 TL'lik bir skin. Keşke kasa açmasaydım :D onun yerine kasa satmaya devam edip seçkin parasını çıkartsaydım :D şu an dursun bence elimde. CS2 çıktığında canlanır piyasa. Fakat önerir misin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yüksek fiyatlı itemlerde (25k + bıçak, 15k + eldiven vb.) düşüş beklemiyorum. 5000 TL ve aşağısı itemlerde anlık düşüş olacağını düşünüyorum sizin gibi.

Güzel gözüken sticker var 2 tane. Skin o kadar güzel değil. 10 TL'lik bir skin. Keşke kasa açmasaydım :D onun yerine kasa satmaya devam edip seçkin parasını çıkartsaydım :D şu an dursun bence elimde. CS2 çıktığında canlanır piyasa. Fakat önerir misin?
Kalsın elinizde daha eksilere mi düşecek fiyatı değil mi :D Cs2 ilk çıktığında bir yükseliş olabilir o ara satabilirsiniz eğer düşeceğini düşünürseniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı