CS:GO envantere düşen kasalar ile ne yapılır?

@kaane Hocam iyi akşamlar özellikle seni seçtim, bişey soracaktım da aktif misin?

Ben tam olarak şimdi ilk kasamı düşürdüm CS oynarken, kasa şuan da 20-21TL falan öyle birşey. Ben bunu şimdi satmayacağım ama oldu da sattım diyelim beni uğraştırmaz değil mi? Piyasası 21TL olan kasayı 20TL'den satsam hemen satar mı? Yani alıcısı olur mu?

Kasaya bağlı olarak tutulabilir ama çokta yükselmez kısa vadede, bir iki tane olsa tutmanız daha iyi olabilirdi. Satmaya kalkarsanız Steam üzerinde anlık satılır, sitelerde satmaya kalkarsanız daha ucuza gider. Piyasası 20 ise Steam'de 20'ye direkt gider, diğer sitelerde tam bilmiyorum ama 16-17 civarına gider galiba. Yani tek kasa ise ben şahsen düşüre düşüre biriktirmeye bakardım. İhtiyacım olduğunda da direkt toplu satardım. Elbette siz bilirsiniz.

Rütbe atlayarak düşürmenin limiti var mı?

Rütbe atlayarak düşürmenin limiti var mı?
Evet, haftada bir kere. Her çarşamba günü yenileniyor. İmlecinizi rütbe barının üstüne götürdüğünüzde eğer ''Sonraki rütbe atlamanda eşya düşür!'' diye bir ibare görüyorsanız bu eşya düşürebileceğiniz anlamına gelir, oradan takip edebilirsiniz.

Daha bugün Prime aldım, sanırım maç sonlarında kasa düşme ihtimalleri oluyormuş. Düşerse ne yapayım? Anahtarları ucuz mu? Açayım mı? Satayım mı?

Anahtarları eğer Steam tarafından satılıyorsa 40-50 lira civarı ancak anahtarı topluluk pazarında satılıyorsa serbest piyasa belirliyor. 500 liraya da var 300 liraya da kasaya göre değişiyor. Pazara bakmanı tavisye ederim.

Hocam hangi rütbeden bahsediyorsunuz? Gümüş vesaire olan mı yoksa Er 1, Er 2 olan mı?

Daha bugün prime aldım, sanırım maç sonlarında kasa düşme ihtimalleri oluyormuş. Düşerse ne yapayım? Anahtarları ucuz mu? Açayım mı? Satayım mı?
Ben envanterde saklıyorum şimdilik, sen direkt satabilirsin ama açma parana yazık.

Ben arada açıyorum şans işi 2 gün önce ak47 ice coaled düştü bi marble fade düşse köşeyi dönersin olmaz deme şans işi arada denemek lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…