CS:GO envantere düşen kasalar ile ne yapılır?

Topluluk> Tartışmalar> CS GO> Takas kısmına gir. Elemanın tekine tüm kasalarımı verip 900 TL'lik ak aldım. Şansını dene böyle yap.

Satın.Anahtarları 50TL.
Satarsa işin sonunda vergiden para kalmaz. Toplu halde elemanın biriyle takaslasın. Pazarda satsam 700 TL kalıyordu. Ben de 900 TL'lik kasaları 900 TL'lik istediğim skinle takasladım. Siteden takaslamadım da. Kafa kafaya takas yaptık.

Ha yine pazardan satarsa 200 TL açıkta kalır değerinde skin almak isterse 200 eklemek zorunda kalır.

Bende Revolution ve Dreams & Nightmares kasaları var, satayım mı bekleteyim mi?
Ben Revolution kasası geldiği gibi satıyorum. Yükselse bile devasa yükselişler gelmez çünkü en yeni kasa o ve dropları açık olacak uzun süre. Dreams & Nightmares kasalarını ise ben 9-10₺ civarındayken düşürüp düşürüp tutmaya devam ediyordum. İyi ki tutmuşum 30₺ civarına kadar geldi daha da yükselecek gibi. Eski kasaları her zaman tutuyorum, diğer kasaları da duruma göre bakıyorum. Şu zamandan sonra da Dreams & Nightmares ve diğer kasaları tutacağım. Özellikle Clutch kasalarını 2-3₺'den beri tutuyorum.

CS bazında kasalar ve kapsülleri tutabildiğiniz kadar tutun envanterde. CS 2 çıkacak olması kesin artacağını gösteriyor ama normal zamanda bile kasalar ve kapsüller yıl geçtikçe değerleniyor, çünkü o süre zarfında açılıyor ve kasalar düşmemeye başlıyor, kapsüllerin de satışı bitiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı