CS:GO envantere düşen kasalar ile ne yapılır?

Bu hafta oynayıp 2 tane eşya düşürdüyseniz oynamanıza gerek yok. Çarşamba günleri TP bonusları da yenilediğinden rahatlıkla rütbe atlayabiliyorsunuz.

Seviyemiz yükseldikçe daha kaliteli silahlar mi düşüyor? Sizce devam mı yoksa Çarşamba'dan sonra mı oynayayım? (Er 3)
Rütbe seviyenizin yüksekliği ile değerli eşyalar düşmesi arasında bir bağlantı bulunmamakla beraber 40. rütbe erişebileceğiniz azami seviyedir, daha fazla rütbe atlayamazsınız bunun yerine ''Hizmet Madalyası'' alıp ilk rütbeye dönersiniz. Kısaca rütbe seviyesinin bir önemi yok. Oynamak eğlenceli geliyorsa oynayabilirsiniz.

Bence açmayın da satmayın da. Sadece bekletin. Her gün değerleniyor sonuçta. Ya da satacaksanız da skin alın.

Daha bugün prime aldım, sanırım maç sonlarında kasa düşme ihtimalleri oluyormuş. Düşerse ne yapayım? Anahtarları ucuz mu? Açayım mı? Satayım mı?
Kankam yapabileceğin 2 şey var .ya 2den fazla kasan var biride pahalıdır.onu satar öbür kasayı açarsın.yada hepsini satar oyun fln alırsın ama bence kasa açma çünkü çokta bişey çıkmıyor

Seckini dun aldim 170 TL'lik kasa dusurdum ve açtım icinden 260 TL'lik skin cikti acilabilir dusuk fiyatli kasa acmayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…