CS:GO ESC Basınca Takılma Sorunu

İşte benim de anlamadıgım sey orada internet kafadeki kötü PC'ler kasmıyor, adamların 3000-3500 TL'lik PC'lerde kasıyor. Acaba sıkıntı nerede?

Şimdi kendi bildiklerimi anlatacağım, yanlışım varsa düzeltin lütfen çünkü eleştiriye açığım. Nedenlerin şunlar olabileceğini düşünüyorum: Bilgisayarına kötü bakmış olabilirsin, dediğim gibi PC'nin fiyatı önemli değil bu yüzden donanımı önemli; ekran kartı ile çok alakası yok, o zaman yanlış yazmışım kusura bakma ve ekran kartın iyi fakat çok da değil; her şey işlemciye bağlı yani bilgisayarının GHz'si düşük olabilir fakat 10 GB RAM'n var ben de anlam veremedim; yeni güncelleştirmeler geliyor hep, bu ciddi mânada etkiliyor bilgisayarını bu nedenle olabilir. Şimdi çözüm önerilerinim var. Birde işlemci çok önemli.

Çözüm önerilerim:
1- CCLEANER İNDİRİP KULLANMAK
2- DİSKİNİ TEMİZLEMEK
3- TEMP DOSYALARININ İÇİNDEKİ KALICI DOSYALARI SİLMEK
4- GEREKSİZ PROGRAM VE YA BİLMEDİĞİN PROGRAM VAR İSE SİLMEK

Yani bilgisayarını en iyi düzeye getirmeyi dene. Dediğim maddelerden bilmediğin varsa internetten çok rahat bulabilirsin. Atladığım bir kaç şey olabilir. Kusura bakmayın şimdiden.

Şimdi kendi bildiklerimi anlatacağım, yanlışım varsa düzeltin lütfen çünkü eleştiriye açığım. Nedenlerin şunlar olabileceğini düşünüyorum: Bilgisayarına kötü bakmış olabilirsin, dediğim gibi PC'nin fiyatı önemli değil bu yüzden donanımı önemli; ekran kartı ile çok alakası yok, o zaman yanlış yazmışım kusura bakma ve ekran kartın iyi fakat çok da değil; her şey işlemciye bağlı yani bilgisayarının GHz'si düşük olabilir fakat 10 GB RAM'n var ben de anlam veremedim; yeni güncelleştirmeler geliyor hep, bu ciddi mânada etkiliyor bilgisayarını bu nedenle olabilir. Şimdi çözüm önerilerinim var. Birde işlemci çok önemli.

Çözüm önerilerim:
1- CCLEANER İNDİRİP KULLANMAK
2- DİSKİNİ TEMİZLEMEK
3- TEMP DOSYALARININ İÇİNDEKİ KALICI DOSYALARI SİLMEK
4- GEREKSİZ PROGRAM VE YA BİLMEDİĞİN PROGRAM VAR İSE SİLMEK

Yani bilgisayarını en iyi düzeye getirmeyi dene. Dediğim maddelerden bilmediğin varsa internetten çok rahat bulabilirsin. Atladığım bir kaç şey olabilir. Kusura bakmayın şimdiden.
Saten pcmi düzenli olarak tarıyorum ve pcme ssd yeni aldım sıfır ssd gereksiz program ve dosya derkende yeni format attım başka bir önerin varmı gene zahmet edip yazmıssın denemedigim bişey olsaydı denerdim ama herkes aynı şeyi söylüyor bir etkisi yok gta 5 de aldıgım performansı cs:go da alamıorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı