superuserdo
Kilopat
Daha fazla
10 çıktığında 7'yi savunanlar sonuna kadar haklı. Onu karıştırma. Ama şu an için güncel donanımlar da 7 desteklenmiyor. Windows 10 biraz daha seri ama 7'nin oyun performansı hala üstün.Yeniliklere açık olmak gerek. Windows 7 çıktığında XP savunanlar, Windows 10 çıktığında da Windows 7 savunanlar gibi olmamak lazım bence...
Allah aşkına neden bu arayüzü dayatıyorlar insana herkesin bir gamer bilgisayarı yok ki, doğru dürüst oynayabildiğim sayılı FPS oyunlarından birisiydi.
Zaten vazgeçmenizi istediğim kafa tam da bu. Windows 10 ilk çıktığında sürücülerinin uyumsuz olması vb. Windows 10' un hatası değil. Siz de işetim sistemi geliştirseniz aynı aşamalardan geçersiniz. Neticede dünyada ki tüm pc ler için uygun sistemi oluşturmak zaman alsa gerek. Oyun performansında Windows 7 nin üstün olması diye bi' karşılaştırma komik olmuş. Windows 7 zamanında oyunlar max 4 gb ram istiyordu şimdi min 8 istiyorlar. Karşılaştırma at ile eşek arasında olmaz. Windows 10 ile güncel bir OS i karşılaştırın lütfen...10 çıktığında 7'yi savunanlar sonuna kadar haklı. Onu karıştırma. Ama şu an için güncel donanımlar da 7 desteklenmiyor. Windows 10 biraz daha seri ama 7'nin oyun performansı hala üstün.
10 ilk çıktığında gerçekten uyumsuz ve sorunluydu. Hiçbir exe dosyası işlemiyordu hep uyumluluk hatası veriyordu. Çoğu oyunu tam ekranda oynatmıyordu. Ram kullanımı ve disk kullanımı berbattı. Ama şimdi 7'den daha stabil olduğu bir gerçek. Ama oyun performansı hala geride orası ayrı.
Wİndows'tan üstün Linux var. Gelecekte Windows değil Linux kuracaksınız o sistemlereZaten vazgeçmenizi istediğim kafa tam da bu. Windows 10 ilk çıktığında sürücülerinin uyumsuz olması vb. Windows 10' un hatası değil. Siz de işetim sistemi geliştirseniz aynı aşamalardan geçersiniz. Neticede dünyada ki tüm pc ler için uygun sistemi oluşturmak zaman alsa gerek. Oyun performansında Windows 7 nin üstün olması diye bi' karşılaştırma komik olmuş. Windows 7 zamanında oyunlar max 4 gb ram istiyordu şimdi min 8 istiyorlar. Karşılaştırma at ile eşek arasında olmaz. Windows 10 ile güncel bir OS i karşılaştırın lütfen...
Linux üstün falan değil, Windows da üstün değil. Çünkü Linux sahip olduğu kapasite ile doğru orantılı işler yaparak son kullanıcı hedefli dağıtımlar çıkaramıyor. Windows da ticari politikalar izlediği için kullanıcıları bazı noktada dikkate almadan hareket ediyor. İki sistemin de kendi sorunları var. Ama Windows un son kullanıcıya verdiği hizmet daha iyi. Linux açık kaynak kodlu diye mi üstün diyorsunuz yoksa? Gülerim...Wİndows'tan üstün Linux var. Gelecekte Windows değil Linux kuracaksınız o sistemlere.
Onun dışında karşılaştırmanın hiçbir yeri komik değil. Gerçekler bunlar ve bende söylüyorum.
Panorama bende arayüzde 180 den 30 a düşürdü hadi neyse. Yoldaş moduna girdiğimde fps 80 iken şuan 40 ancak oyun aşırı derecede ağır. Adamlara aim alamıyorum. Eski arayüzde 40 fps de bile bi aimi sabitleyebiliyordun oyun biraz daha seriydi.Açıkçası oyun içerisinde Nuke gibi haritalarda bile +60FPS alan bir bilgisayar şu arayüzde bir problem çıkartmaz. Dust2'de 40FPS ile oynatan bilgisayar panorama arayüzünde 20FPS oluyor, oyuna girince yine Dust2'de ise 40FPS oluyor. Zaten arayüzde FPS'iniz yüksek olsa ne olmasa ne, oyun oynayışınızı etkilemiyor ki.
Garip, bende hiçbir problem yok.Panorama bende arayüzde 180 den 30 a düşürdü hadi neyse. Yoldaş moduna girdiğimde fps 80 iken şuan 40 ancak oyun aşırı derecede ağır. Adamlara aim alamıyorum. Eski arayüzde 40 fps de bile bi aimi sabitleyebiliyordun oyun biraz daha seriydi.
Zaten vazgeçmenizi istediğim kafa tam da bu. Windows 10 ilk çıktığında sürücülerinin uyumsuz olması vb. Windows 10' un hatası değil. Siz de işetim sistemi geliştirseniz aynı aşamalardan geçersiniz. Neticede dünyada ki tüm pc ler için uygun sistemi oluşturmak zaman alsa gerek. Oyun performansında Windows 7 nin üstün olması diye bi' karşılaştırma komik olmuş. Windows 7 zamanında oyunlar max 4 gb ram istiyordu şimdi min 8 istiyorlar. Karşılaştırma at ile eşek arasında olmaz. Windows 10 ile güncel bir OS i karşılaştırın lütfen...
En büyük artısı 500Tl olmaması olabilirdi galiba.Linux üstün falan değil, Windows da üstün değil. Çünkü Linux sahip olduğu kapasite ile doğru orantılı işler yaparak son kullanıcı hedefli dağıtımlar çıkaramıyor. Windows da ticari politikalar izlediği için kullanıcıları bazı noktada dikkate almadan hareket ediyor. İki sistemin de kendi sorunları var. Ama Windows un son kullanıcıya verdiği hizmet daha iyi. Linux açık kaynak kodlu diye mi üstün diyorsunuz yoksa? Gülerim...
Sent from my MI 5s Plus using Technopat mobile app