CS:GO eski kasaları satmalı mıyım?

kenzhu

Decapat
Daha fazla  
Yaklaşık 4 yıl küsur CS:GO oynamıyordum birkaç gün önce oyuna geri döndüm ve envanterimdeki 1-2 liralık kasaların 60-70 ve 130 lira olduğunu gördüm hesapladığımda 2000 küsur TL ediyor. Sizce kasaları satıp oyun mu almalıyım yoksa biraz daha beklemeli miyim? Kasaların fiyatları daha çok artar mı?

Yaklaşık 4 yıl küsur CS:GO oynamıyordum birkaç gün önce oyuna geri döndüm ve envanterimdeki 1-2 liralık kasaların 60-70 ve 130 lira olduğunu gördüm hesapladığımda 2000 küsur TL ediyor. Sizce kasaları satıp oyun mu almalıyım yoksa biraz daha beklemeli miyim? Kasaların fiyatları daha çok artar mı?
Biraz daha bekleyin bence.

Kanka sen iyice beklersin bence sat gitsin ya da kasaları aç.

Hocam niye biriktiriyorlarki 4 yılda 70 TL kar yapmış bence değmez gibi olay sadece bundan değil diyorsanız açıklayabilir misiniz?

.
Cs2 yeni open betaya açıldı Hype oluşuyor insanlar bolca kasa alabilir bu yüzden bir süre daha bekletirse kasalar üstüne 10 20Tl koyabilir.

Kanka sen iyice beklersin bence sat gitsin ya da kasaları aç.

Hocam niye biriktiriyorlarki 4 yılda 70 TL kar yapmış bence değmez gibi olay sadece bundan değil diyorsanız açıklayabilir misiniz?

.
kasaları açsam satışta daha mı çok kar ederim? amacım ulaşabildiğim kadar fazla paraya ulaşıp steamden oyunlar almak

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı