Bu tamamen öznel bir şey mesela bana göre güzel bir skin değil belki de çoğu kişiye göre öyle talep olmayacak belki de neden böyle bir kumara gireyim ki?
Bu actigin konu da ayni sekilde kumar oluyor dostum neden kumara gireyim diyorsun bir de.
Bu tamamen öznel bir şey mesela bana göre güzel bir skin değil belki de çoğu kişiye göre öyle talep olmayacak belki de neden böyle bir kumara gireyim ki?
Bu actigin konu da ayni sekilde kumar oluyor dostum neden kumara gireyim diyorsun bir de.
Aynı şey değil ben CS 2 çıktığında artacak ve şu anda artışı çok olan bir skin arıyorum sen gözüne güzel gözüktüğü için alınır diyosun sadece sana değil herkesin gözüne güzel gözükmesi lazım.
Aktif dropta olmayanları bekletmek mantıklı mı?Aktif droptakiler CS2 çıkınca düşer çünkü daha fazla oyuncu demek daha fazla drop demek bu yüzden dolar artınca satmanı öneririm (Mevcut iktidar şu an doları düşük tutmaya çalışıyor seçimden sonra dolar artacak e bu da hayliyle itemlerin TL bazında artmasına sebep olacak)
Kardeşim zaten CS 2 çıktığında fiyatı artacak olan skinler güneşte parlayan skinler. Adam doğru demiş.Aynı şey değil ben CS 2 çıktığında artacak ve şu anda artışı çok olan bir skin arıyorum sen gözüne güzel gözüktüğü için alınır diyosun sadece sana değil herkesin gözüne güzel gözükmesi lazım.
Renkleri daha canli olacak herkesin gozune guzel gozukur bakalim kac olacak şu an 160 TL dedigim skin.
bana mantıklı gelmedi ama deniyeceğim dedikleriniziKardeşim zaten CS 2 çıktığında fiyatı artacak olan skinler güneşte parlayan skinler. Adam doğru demiş.
160 ı nerde buldun ? ben en düşük 270 tl ye gördümRenkleri daha canli olacak herkesin gozune guzel gozukur bakalim kac olacak şu an 160 TL dedigim skin.
İnşallah ben haksızımdıro zaman dediğini uygulayacağım.
Bana mantıklı gelmedi ama deneyeceğim dediklerinizi.
160'ı nerede buldun? Ben en düşük 270 TL'ye gördüm.
Savaş görmüş olanları diyosun sanırım onlarda değerlenir mi?
Ayrıca çıkartma yapıştırmak değerini düşürür mü yoksa arttırır mı?
Savaş görmüşlerin değerlenecegini sanmıyorum.İnşallah ben haksızımdıro zaman dediğini uygulayacağım.
bana mantıklı gelmedi ama deniyeceğim dediklerinizi
160 ı nerde buldun ? ben en düşük 270 tl ye gördüm
savaş görmüş olanları diyosun sanırım onlarda değerlenir mi ?
ayrıca çıkartma yapıştırmak değerini düşürür mü yoksa arttırır mı ?
benim baktıklarımın aşınması daha az senin dediğin savaş görmüş artacağından eminsen alıcam şimdi2 gün önce 160 TL'ydi fiyati artmis demek ki.
teşekkürlerSavaş görmüşlerin değerlenecegini sanmıyorum.
Çıkartma yapıştırmak değerine etki etmiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.