CS:GO exploitten ban yer miyim?

Umarım tez zamanda ban yersin. İyi günler.

CS:GO'da eskiden hile kullanıyordum oda Prime mım yokken hile açan Rus'la olunca açıyordum şimdi tatilde arkadaşlarım ile beraber CS:GO oynayabilmek için Prime alıp oynayacağım düzgün bir şekilde bilgisayarımda sadece Roblox hilesi var oda bazı oyunlarda anti AFK Auto clicker scripti açıyorum.

CS:GO'da eskiden hile kullanıyordum oda Prime mım yokken hile açan Rus'la olunca açıyordum şimdi tatilde arkadaşlarım ile beraber CS:GO oynayabilmek için Prime alıp oynayacağım düzgün bir şekilde bilgisayarımda sadece Roblox hilesi var oda bazı oyunlarda anti AFK Auto clicker scripti açıyorum.

Anti AFK için W basarken chati açarsanız otomatik yürür. Yani bunu duvara karşı yaparsanız oyundan atılmazsınız. Auto clicker için ise makrolar var. Bunlar için neden exploit kullandığınızı anlayamadım.

Riskli ben olsam CS:GO bilgisayarımda kurulu olduğu sürece bilgisayarimda hile bulundurma riskine girmem çünkü CS:GO her giriş yaptığınızda sistemdeki dosyaları tarıyor anti cheat engellediği bir dosyaya denk gelirse VAC ban yersiniz geri donusude olmaz.

Anti AFK için W basarken chati açarsanız otomatik yürür. Yani bunu duvara karşı yaparsanız oyundan atılmazsınız. Auto clicker için ise makrolar var. Bunlar için neden exploit kullandığınızı anlayamadım.

Bu dediklerinizi yapmam için bilgisayarı AFK bırakmam gerekiyor ben ise exploit ve script ile oyunda yapıyorum bunları böğle Roblox arkada AFK kasabiliyorken başka oyunlar oynayabiliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı