CS:GO exploitten ban yer miyim?

ÖylesineBiri01

Decapat
Merhaba arkadaşlar. Ben CS:GO Prime statüs alacağım ama Roblox isimli bir oyunda exploit [hile] kullanıyorum acaba bilgisayarımda Roblox hilesi olduğu için CS:GO hesabım VAC veya herhangi bir ban yer mi?

Exploit açıkken csgo açma yemezsin.

Umarım tez zamanda ban yersin. İyi günler.

CS:GO'da eskiden hile kullanıyordum oda Prime mım yokken hile açan Rus'la olunca açıyordum şimdi tatilde arkadaşlarım ile beraber CS:GO oynayabilmek için Prime alıp oynayacağım düzgün bir şekilde bilgisayarımda sadece Roblox hilesi var oda bazı oyunlarda anti AFK Auto clicker scripti açıyorum.

VAC, sistemi sürekli tarıyor. Anlık bir denk gelme durumu olursa bir şekilde ban yerseniz şaşırmayın tabii. Risk sonuçta.

Anti AFK için W basarken chati açarsanız otomatik yürür. Yani bunu duvara karşı yaparsanız oyundan atılmazsınız. Auto clicker için ise makrolar var. Bunlar için neden exploit kullandığınızı anlayamadım.

Riskli ben olsam CS:GO bilgisayarımda kurulu olduğu sürece bilgisayarimda hile bulundurma riskine girmem çünkü CS:GO her giriş yaptığınızda sistemdeki dosyaları tarıyor anti cheat engellediği bir dosyaya denk gelirse VAC ban yersiniz geri donusude olmaz.

Bu dediklerinizi yapmam için bilgisayarı AFK bırakmam gerekiyor ben ise exploit ve script ile oyunda yapıyorum bunları böğle Roblox arkada AFK kasabiliyorken başka oyunlar oynayabiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…