ÖylesineBiri01 Decapat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 576 Çözümler 4 4 Mayıs 2023 #1 Merhaba arkadaşlar. Ben CS:GO Prime statüs alacağım ama Roblox isimli bir oyunda exploit [hile] kullanıyorum acaba bilgisayarımda Roblox hilesi olduğu için CS:GO hesabım VAC veya herhangi bir ban yer mi?
Merhaba arkadaşlar. Ben CS:GO Prime statüs alacağım ama Roblox isimli bir oyunda exploit [hile] kullanıyorum acaba bilgisayarımda Roblox hilesi olduğu için CS:GO hesabım VAC veya herhangi bir ban yer mi?
KS KS ÖylesineBiri01 Decapat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 576 Çözümler 4 4 Mayıs 2023 #11 dark_night dedi: Cs:go ya injectli dosya yoksa cs den ban yemezsin. Genişletmek için tıkla... yok exploiti sadece robloxta hile açmak için kullanıyorum exploit sadece robloxsa injekt ediyor Artı 0 Eksi
dark_night dedi: Cs:go ya injectli dosya yoksa cs den ban yemezsin. Genişletmek için tıkla... yok exploiti sadece robloxta hile açmak için kullanıyorum exploit sadece robloxsa injekt ediyor
dark_night Kilopat Katılım 28 Mart 2017 Mesajlar 190 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2023 #12 ÖylesineBiri01 dedi: yok exploiti sadece robloxta hile açmak için kullanıyorum exploit sadece robloxsa injekt ediyor Genişletmek için tıkla... O zaman ban yemezsin. Diğer oyunu bilmiyorum fakat başka oyuncuların oyun zevkini bozmadan hileyi kullanıyorsundur umarım. Artı 0 Eksi
ÖylesineBiri01 dedi: yok exploiti sadece robloxta hile açmak için kullanıyorum exploit sadece robloxsa injekt ediyor Genişletmek için tıkla... O zaman ban yemezsin. Diğer oyunu bilmiyorum fakat başka oyuncuların oyun zevkini bozmadan hileyi kullanıyorsundur umarım.
KS KS ÖylesineBiri01 Decapat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 576 Çözümler 4 4 Mayıs 2023 #13 dark_night dedi: O zaman ban yemezsin. Diğer oyunu bilmiyorum fakat başka oyuncuların oyun zevkini bozmadan hileyi kullanıyorsundur umarım. Genişletmek için tıkla... genelde robloxta ani afk auto clicker scripti bazı oyunlardada auto farm kullanıyorum başka oyuncuları rahatsız etmemeye özen gösteriyorum Artı 0 Eksi
dark_night dedi: O zaman ban yemezsin. Diğer oyunu bilmiyorum fakat başka oyuncuların oyun zevkini bozmadan hileyi kullanıyorsundur umarım. Genişletmek için tıkla... genelde robloxta ani afk auto clicker scripti bazı oyunlardada auto farm kullanıyorum başka oyuncuları rahatsız etmemeye özen gösteriyorum